Facaderens der virker

Når facaden begynder at se trist og beskidt ud kan det være en god ide med en facaderens. På den måde kan du gøre bygningen mere indbydende og lækker at se på og du kan sørge for, at den har de bedst mulige forudsætninger for at forblive pæn i længere tid.

Med en facaderens får du ikke bare fjernet de synlige spor af alger, mos og lav, men også rødder og sporer, der ellers kan være med til at gøre, at algerne vokser frem igen med samme hast som mælkebøtter i foråret.

Hos vores kompetente søsterselskab MAYDAY Vinduespolering kan du få renset din virksomhedsface eller butiksfacade.

Hvorfor bør du vedligeholde din Facade?

I Danmark regner det meget, helt præcist regner det 179 dage om året, hvilket er lige knap halvdelen af alle dage.
Regn og slud skaber de perfekte omgivelser for algevækst såsom mos, lavsvamp og selvfølgelig alger. 

Facaderens kan derfor være en nødvendighed for at holde algevæksten og generel flisepest. Især nordvendte facader eller facader i skyggen af træer og lignende, er det perfekte sted for algevækst og kan trænge til algebehandling. Vi tilbyder facaderens for at holde din algevækst nede og gør dit hjem mere indbydende.

Facaderens – se fordelene

Der er som udgangspunkt rigtig mange fordele ved at få renset og behandlet facaden på enhver bygning, for det ser hurtigt trist og u-indbydende ud med alger og snavs, der misfarver hele bygningens yderside. Herunder finder du dog de tre fordele vi oftest hører nævnt fra tilfredse kunder:

1. Flot og indbydende facade

Når facaden fremstår ren og pæn giver det besøgende lyst til at træde indenfor. Det virker indbydende og velholdt på en måde, der udstråler noget helt andet end en trist og grumset facade. Det er måske ikke noget vi bevidst tænker over, men når opgaven først er udført vil det gøre en forskel så åbenlys, at den taler for sig selv.

2.En facaderens forøger værdien af din ejendom

Hvad enten det er en erhvervsejendom eller en boligforening der trænger til en kærlig hånd, så virker en ren og velholdt facade bare langt mere indbydende.

3.Undgå nedbrydning og frostspringninger

Alger tiltrækker fugt, og derfor vil en facade, som har alger og være langt mere udsat for fugt end en ren facade. Dette betyder at din facade med tiden vil nedbryde og om vinteren vil fugten give lagt større chancer for frostspringninger i facaden.

Abonnement på vedligeholdelse af facaden

Når behandlingen er overstået har du mulighed for at tilmelde dig et abonnement hos Mayday Vinduespolering, der betyder at de kommer ud en gang årligt og genbehandler din facade med algebehandler. Det betyder, at du kan være sikker på at din facade forbliver algefri. Det er helt firvilligt om du ønsker at tilmelde dig denne ordning, men vi anbefaler helt sikkert at du i hvert fald overvejer det, for det giver et lang mere holdbart og pænt resultat i længden samtidig med at din facade ikke bliver så hurtigt slidt og nedbrudt på grund af fugt.

Alger er desværre noget der altid vokser, den gode nyhed hertil er at vores algebehandling og facaderens er så effektivt at den kun behøves foretaget 1 gang om året. Vi lægger en plan sammen med dig, tilpasset dit budget så du får den mest optimale facaderens og algebehandling. Vi lægger stor vægt på at give dig det mest optimale resultat – for vi tror på man ikke er bedre end ens kunder synes. 

Hvordan renser I min facade?

I grove træk foregår en facaderens over 3 trin, rens, algebehandling og imprægnering. Nedenfor kan du læse mere om den behandling vi giver din facade.

Den første del af processen er åbenlyst. Du ska tage kontakt til Mayday Vinduespoleirng enten på telefon 61 51 60 00 eller mail info@mdvp.dk, så de kan finde ud af, hvad du ønsker de skal hjælpe med. Som oftest skal der lige kigges på den facade, der skal renses inden der kan fremlægges et tilbud. Det er ganske simpelt for at være sikre på, at du får et så præcist tilbud som muligt. Herefter får du udregnet et tilbud som bliver sendt til dig, så du kan kigge det igennem og godkende det..

Hvis facaden trænger til en rensning, så er det naturligvis det første der bliver gjort. Det er ikke i alle tilfælde, at det er nødvendigt, men er facaden meget beskidt og ramt af alger, betyder det, at den er nødt til at blive renset først, for at de efterfølgende behandlinger får den optimale mulighed for at virke.

Når du får renset din facade bliver der taget udgangspunkt i, hvilken overflade der bliver arbejdet med og beslutter derfra, hvordan det bedst gribes an, så overfladen ikke tager skade, men samtidig bliver helt ren og pæn igen. Det efterlader en flot, ren facade, der er i helt optimalt stand, når der skal påføres algebehandling.

Har din facade ikke brug for en forudgående rensning er algebehandlingen det første skridt vi tager, for at bekæmpe algerne.

Med denne behandling går vi ganske simpelt ind og fjerne alle de resterende alger. Både dem, der er synlige og dem, der ikke er.

Algerne har rødder, der vokser ind i overfladerne, hvor der er de mindste huller eller ujævnheder og fjernes de ikke, så kommer algerne tilbage igen stort set med det samme.

Algebehandlingen sørger med andre ord for at der ikke er mere tilbage af de gamle alger.

Når algebehandlingen er udført skal den have tid til at tørre og virke før vi tager hul på næste trin.

For at give algebehandling en ekstra hånd i fremtiden bliver facaden imprægneret, når algebehandlingen har haft tid til at trække ind og gøre sit arbejde. Imprægneringen er med til at gøre det endnu sværere for nye algeangreb at finde fodfæste på din facade, fordi den bliver vandafvisende og derfor ikke holder på fugten, som ellers er det algerne finder helt perfekt når det kommer til levesteder. Det er ikke alle overflader som har brug for at blive imprægneret efter behandling.

Vi laver facaderens i hele landet

Vi mener alle har ret til en flot og ren facade og et generelt pænt præsentabelt hjem. Vi tilbyder derfor facaderens og algebehandling i hele landet. 

Vi tilpasser vores priser til dit behov og budget tager gerne køreturen for at give dig den bedste oplevelse. Vi tror på at kvalitet og et sundt hjem ikke er forbeholdt de få, men er noget alle har ret til. 

Prisen på facaderens

Det vigtige at nævne er, at priserne selvfølgelig nemt kan variere fra projekt til projekt. Det er meget forskelligt fra opgave til opgave, hvad omfanget er. Men du kan vide dig sikker på, at dit tilbud bliver skræddersyet sammen med din løsning og en pris, som passer til din facade samt dit behov og budget.

Du kan læse mere på Mayday Vinduespolerings hjemmeside HER og bestille et tilbud der. Ellers er du velkommen til at ringe på telefon 61 51 60 00 eller sende en mail til info@mdvp.dk

Vi rådgiver og vejleder dig også gerne omkring hvilken behandling du har brug for, og omfanget af den. Det kan være svært at vurdere som menigt menneske hvad man egentlig skal bruge, er det behandling af flisepest? Måske algebehandling? Det kan også bare være en overordnet facaderens behandling der kræves. Uanset hvad tager vi gerne en uforpligtende snak omkring hvad du har brug for, og hvad den bedste løsning for dig er. 

Skriv til os

    Angiv opgave

    Vedhæft meget gerne billeder af din opgave


    Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.