Rensning af tagrender priser

Rensning af tagrender priser

Det er vigtigt at holde sine tagrender fri for skidt og blade, så de ca. 100 ton nedbør alle danske huse får om året, kan løbe frit uden at skabe fugtskader. Nedenfor kan du se vores priser på rensning af tagrender i vores oversigt. Alle vores priser starter med en opstartspakke som inkl. rens af de første 25 meter tagrende. Hvis du har mere end 25 meter tagrende, tilkøber du ekstra meter.
Vores priser er gældende for synlige og nemt tilgængelige tagrender. Har du skjulte eller på anden måde svært tilgængelige tagrender, bedes du kontakte os, så vi kan lave et skræddersyet tilbud på din opgave.

Rensning af tagrender pris

Opstartspakke op til 25m

1.125 kr.
1-plan op til 3 meter

1.425 kr.
2-plan op til 6 meter

1.575 kr.
3-plan op til 10 meter

tagrens priser

Efterfølgende meter

31 kr.
1-plan op til 3 meter

38 kr.
2-plan op til 6 meter

42 kr.
3-plan op til 11 meter

tagrende rensning erhverv

Erhverv og offentligt sektor

Vi udføre også rensning af tagrender for erhverv for det offentlige. Vores priser på rensning af tagrender til erhverv er som udgangspunkt de samme som til private, men da opgaver ofte er langt større og af længere varighed, vil det tit være muligt at udarbejde en fordelagtig pris. Så giv os et kald, send os en mail, eller bestil et tilbud, så vender vi tilbage med en pris på din opgave. Husk at vi også tilbyder fliserens, facaderens og algebehandling til erhverv.

Bestil tilbud

    Angiv opgave

    Vedhæft meget gerne billeder af din opgave