Rensning af tagrender

Tagrenderens

Tagrenderens er noget, som de fleste nok gerne vil slippe for at gøre selv, men det er yderst vigtigt at vedligeholde sine tagrender, så de ca. 100 ton nedbør, som et typisk dansk par-celhus får om året kan løbe frit. Hos Nanoclean vil vi hellere end gerne klare opgaven for dig. Vi leverer en god service til priser som er til at have med at gøre.

Derfor er rensning af tagrender vigtigt

Når du har fundet vores side, ved du nok allerede at der er vigtigt at få en tagrenderens, men nedenfor vil vi lige ridse op hvorfor rensning af tagrender er vigtigt.

Tagrendernes funktion helt basalt er, at lede vandet væk fra husets tag og ned i kloakken eller faskinen. Derved løber vandet ikke ned ad facaden, stærn, eller endnu være ind under taget og forårsager vandskade på huset. Når du får renset dine tagrender samt eventuelle nedløbsbrønde og nedløbsrør, undgår du dermed at de stopper til og at de render over.

Hvis først dine tagrender begynder at løbe over, kan der her være en helt reel chance for, at der opstår skader på dit hus, som forsikringen IKKE dækker. Ja du læste rigtigt, der er utallige eksempler på vandskader som er opstået fordi vandet i tagrenderne ikke har kunne løbe frit, som forsikringen efterfølgende ikke har dækket. Derfor er vigtigt at få renset dine tagrender mindst én gang om året, så du slipper for grimme overraskelser og potentielt store udgifter ved en større udbedring

Hvordan vi udfører tagrenderensning

Vores eksperter foretager tagrenderens på 2 måder. Ofte kan det bedst betale sig på god gam-meldags manér med stige og span, men for det meste foregår rensningen fra jorden og det fore-går ved brug af en meget kraftig støvsuger. Ligesom en almindelig støvsuger, opsuger røret alt det skidt, der har ophobet sig over tiden og efterlader tagrenden ren. Det er i stor stil blade, som vi renser ud af tagrender, men jord, grene, sten og tilmed knækkede tagsted fisker vi også op. Heldigvis er vores maskine så kraftigt at vi også nemt fisker dette ud af tagrenden.
På enden af det bøjede støvsugerrør er der monteret et lille kamera, hvilket gør, at vores renser let kan følge med i rensningen af tagrenden. Dette gør også, at du kan være sikker på, at vi får så meget skidt med som overhovedet muligt.

Med vores støvsuger har vi mulighed for at nå helt op til 11 meter, hvilket svare til omkring 3 sals højde. Dette gør at vi kan ude vores service langt billigere end hvis der skal bruges en lift.
Når dine tagrender er færdigrensede, sørger vi for at sige pænt farvel, eller lægger en seddel i postkassen, så du ved, at vi har været der.

NanoClean til rensning af tagrender?

Hos Nanoclean benytter vi os af den nyeste teknologi indenfor rensning af tagrender. Dette har bl.a. den betydning, at du får en meget effektiv og skånsom tagrenderens. Effektivt betyder gode priser for dig, og skånsomt betyder at vi passer på dine tagrender, din ejendom og din have.

Sæt tagrenderens på automatik

Hos os har du mulighed for at sætte rensningen af dine tagrender på automatik.

Det vil sige, at du én gang om året automatisk får renset dine tagrender. Så behøver du ikke bekymre dig om det – Vi holder styr på det for dig.

Det er desuden heller ikke en nødvendighed, at du er hjemme, når vi kommer for at rense dine tagrender. Så det hele kører mere eller mindre af sig selv og dermed kan du roligt overlade dine tagrender i vores kyndige hænder.

Få et uforpligtende tilbud på rensning af dine tagrender i dag

Priserne kan findes her på vores hjemmeside. Vi har en opstartspakke, som bl.a. inkluderer 25 meter rens af dine tagrender. Prisen varierer lidt alt afhængig af, hvor højt dit hus er.

I et tilfælde af at 25 meter ikke er nok til at få renset alle dine tagrender, har du mulighed for at tilkøbe nogle ekstra meters rens af dine tagrender udover startpakken. I så fald vil prisen være pr. meter.

Har du brug for en skræddersyet løsning eller har du spørgsmål til ovenstående, så kontakt os endelig – vi tager hjertens gerne en uforpligtende dialog med dig og den løsning du har brug for!

Bestil en effektiv rensning af tagrender

Hos NanoClean får du en rensning af tagrender til en konkurrencedygtig pris, og du kan altid forvente service i topklasse.

NanoClean har kunder, der får udført rensning af tagrender i Køge, Roskilde, Vallensbæk og omegn – og de kigger gerne forbi hos dig.

Hvis du samtidig skal bruge en algebehandling af taget eller rensning af fliserne, så kan du slå 2 fluer med ét smæk her. NanoClean er specialister i udendørs rensning og vedligeholdelse.

Hos NanoClean får du både garanti på behandlingens effektivitet, konkurrencedygtige priser og selvfølgelig god kundeservice.
Klik HER for at få et uforpligtende tilbud på rensning af tagrender.

Er du en virkosmhed der skal have vinduespolering/pudsning, solcellevask eller facaderens, så kan du læse mere om det her på siden, ellers er du også mere end velkommen til at ringe til os på telefon 61 51 60 00, eller skrive til os via mail på info@nanoclean.onlinebusiness.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi hjælper private og erhverv med fliserens i Køge, Roskilde, Brøndby, Vallensbæk og omegn.

Prisen på tagrenderens

Nanoclean renser desuden både tagrender for private, erhverv, det offentlige, boligforeninger og meget mere. Så om end du er en privatperson, som ønsker rensning af dine tagrender, eller at du synes, at dit domicils tagrender godt kunne trænge til at få en kærlig hånd, så klarer vi den for dig.