5/5
5 ud af 5 stjerner på Google

Algebehandling Køge

Kvalitet, tillid og god service

Modtag tilbud

  Angiv opgave

  Vedhæft meget gerne billeder af din opgave


  Algebehandling som virker!

  Danmark er et fantastisk sted for alger! Vores klima er fugtigt og der er mange dage, hvor vejret er regnfuldt, overskyet eller beriget med sne og slud. Det betyder, at algerne har kronede dag, for fugt er noget de kan lide, derfor har vi hos Nanoclean.dk taget kampen op for at give algerne kamp til stregen. Vi er specialister i udvendig rens og vedligeholdelse, så for os er selv de værste algeangreb hverdagskost. 

  Køge by er smukt beliggende ud til den fantastiske Køge bugt og med en lang, skøn strandstrækning er byen et attraktivt sted at bo for dem, der gerne vil være tæt på København og elsker havet.
  Desværre betyder beliggenheden også, at algerne har endnu bedre levevilkår, fordi klimaet bliver endnu mere fugtigt i nærheden af vand. Derfor bliver en algebehandling i Køge så vigtig især. 

  Ønsker du at høre mere, kan du kontakte os på 31322562, ved at skive til vores mail info@nanoclean.dk eller ved at udfylde kontaktformularen her på siden.

  Algebehandling i Køge af facade, tag og fliser

  Alle er overflader, der kan blive kedelige at se på og samlet set kan det give dit hus et lidt trist udseende med tiden. Især i byer som Køge, med lange kyststrækninger og havluft kan især nordsiden af huse og flisebelægning blive hårdt ramt. Det skyldes, at solen har svært ved nå alle steder deromme. Derfor ofte forekommer mere fugt og derved optimale forhold for algerne.

  Det ser kedeligt ud, men det kan faktisk også være farligt! Når algerne bliver fugtuge eller våde i regnvejr eller tåge, så bliver de meget glatte. Det vil sige, at jo flere alger du har, des mere glatte bliver dine fliser i vådt vejr.

  Når først der kommer alger på facaden spreder det sig med lynet hast på alle de steder, hvor der er fugtigt og skyggefuldt. Har du buske eller træer tæt op ad dit hus giver det virkelig optimale forhold for algevækst

  Når taget bliver angrebet af alger vil det ofte også medføre at der kommer store, bløde mospuder deroppe, som tiltrækker vand og ødelægger taget. Men det kan heldigvis fjernes super effektiv med en skånsom algebehandling, hvor vi skyder algemidlet op på taget hvor det dræber alger og mos.

  Hvad kan jeg gøre ud over algebehandlingen i Køge?

  Hvis du gerne vil have mest miuligt ud af din behandling anbefaler vi altid, at du starter med en rens, så en algebehandling og slutter af med en imprægnering. Det giver virkelig algerne kamp til stregen. Ud over algebehandling tilbyder vi også en række andre ydelser, der kan være med til at give dit hus sin skønhed igen.

  Lad en algerens forskønne din have

  1

  Nanoclean til din algebehandling i Køge

  Med mange års erfaring indenfor branchen ved vi, hvad der virker. Vi ved og hvordan man skånsomt fjerner selv de mest sejlivede alger. Firmaets chef og stifter har en baggrund indenfor salg og renovering af huse. Han ved derfor, hvor stor en forskel det kan gøre, når det ydre spiller ligeså godt som det indre. Vi har de rigtige maskiner, fagligheden og den rette viden til at få det bedste frem i alle facader, tage og fliser

  2

  Hvordan virker en algebehandling

  En algerens går ind og fjerner alle rester og spor af alger. Den skal udføres inden angrebet får rigtig fat. Er algeangrebet gået over og blevet flisepest, kan en algebehandling alene ikke klare opgave. Er overfladen angrebet af flisepest, er vores råd at starte med en rensning af overfladerne, der skal behandles. På den måde får rensen de bedste forudsætninger for at nå helt i bund og få has på de sporer og rester der måtte være tilbage.

  3

  Kan jeg rense selv?

  Rigtig mange tror, at en god, stærk højtryksspuler er en god løsning på problemerne med alger, desværre har det ofte det helt omvendte resultat. Når vi renser dine fliser eller andre overflader bruger vi altid de rigtige instrumenter, så vi kan fjerne belægningerne så skånsomt som muligt. På den måde tager overfladerne ikke skade og efterlades glatte, uden at være mere modtagelige overfor alger, flisepest og andre belægninger.

  Skriv til os

   Angiv opgave

   Vedhæft meget gerne billeder af din opgave