Imprægnering

Kvalitet, tillid og god service

Imprægnering af fliser og facade

Vil du gerne forebygge frem for at foretage regelmæssige rensninger? Har du for nyligt lagt, eller planlægger du at få lagt nye fliser, så er imprægnering helt sikkert noget du skal overveje. Selv helt nylagte fliser bliver hurtigt triste at se på, på grund af det fugtige danske vejr. Fliser bliver ikke levret imprægneret, så vand og fugt vil trænge ind, hvilket giver gode betingelser for alger og flisepest. Vi kan varmt anbefale at give dine fliser eller facade, en nanobaseret imprægnering, som ligger en åndbar og vandafvisende hinde, hvilket forhindre fugt i at trænge ind. Dette sammen med en årlig algebehandling holder din overflade fri for alger og flisepest i mange år fremover.

Hvorfor imprægnerer overfladen?

En imprægnering holder som sagt dine behandlede overflade flot i længere tid.

En imprægnering giver dig den bedst mulige effekt efter en rensning og sørger for at dine fliser eller belægningssten ikke er modtagelige for vand. Når ikke din overflade er modtagelig for vand, vil alger ikke trives, da de har brug for vand. Derudover vil chancen for frostspringninger formindskes betydeligt, da vandet ligger sig over og ikke trænger ind i underlaget.

Selvom at fliserne er imprægnerede, skal man også sørge for at vedligeholde den imprægnerede overflade. For én ting er at få udført denne behandling, men det betyder ikke, at man kan lade fliser stå til, de skal stadig vedligeholdes i løbet af året via en grundig algebehandling, som dræber alger og flisepest inden det sætter sig fast.

DEN BEDSTE IMPRÆGNERING

Vi bruger ganske enkelt et af markedets bedste nanobaserede imprægneringer, som flere gange vist sig bedst i test. Derudover har vi det rigtige materiel og bemanding, som sørger for at produktet bliver lagt rigtigt ud. Så holder det i mange år fremover.


Langt de fleste gange vi skal foretage en imprægnering af en overflade, sker det på en “gammel” overflade, altså fliser eller facade som først skal have en grundig Fliserens inden imprægnering. Overfladerens er vores speciale, så vi leverer altid en helt ren overflade inden imprægnering påføres.


Alger og flisepest kan godt trænge gennem selv den bedste imprægnering. Imprægneringen gør det lang sværere, men holder ikke overfladen vedlige, vil de med tiden trænge ind i flisen, eller facaden. En årlig algebehandling dræber alle alger og flisepest inden det får “rødder” og sætter sig fast. Med en årlig algebehandling, kan NanoClean garanterer at der ikke dannes alger og flisepest i 15 år efter en imprægnering!

Hvad koster en imprægnering?

Prisen på en imprægnering varierer logisk nok baseret på størrelsen af din opgave. Vi har en opstartspakke som inkl. Imprægnering af 100 m2 overflade.
Stort set ingen opgave er ens. Omfanget, kompleksitet og lignende varierer altid. Derfor går vi meget op i, at vi sammen med dig finder den bedste løsning i dit tilfælde og tilpasser prisen hertil – så du udover et godt resultat også får en skarp pris på opgaven.

Har du et areal som er større end 100 m2 betales der pr. m2 som skal imprægneret. Du kan se vores aktuelle priser her.

Vi giver også gerne en god pris på vedligehold af imprægneringen via algebehandling, således du er sikker på fliser konstant er vedligeholdt.

Har du en specialopgave, er du desuden altid velkommen til at kontakte os, for at få et uforpligtende tilbud. Ingen opgave er for stor eller for lille for os.

Imprægnering af murværk

Murværket i din bolig, er en af de vigtigste konstruktioner i hjemmet. Ikke nok med at muren sætter form på boligen, og bærer konstruktionen, så beskytter den også hjemmet. Det er derfor vigtigt, at du gør hvad du kan for at beskytte og vedligeholde muren. Bliver murværket beskadiget, kan det alvorlige problemer og konsekvenser.

 

Skader som utætheder, huller og revner, tillader nemt varme at komme ud, mens kulde kan trænge ind i hjemmet. Du skal dermed bruge flere penge på at opvarme dit hjem. Og i et klima som vi ser i Danmark, er opvarmningen af din bolig noget der kan blive dyrt. Dette kan ses som en af de mindre, men dog stadig irriterende problemer, du vil kunne opleve.

 

Fejl og skader i murværket reducerer murens evne til at bærer. Og bliver disse problemer ikke løst i tide, kan dit hjem i værste tilfælde kollapse.

Med imprægnering af murværk fra Nanoclean, vil dit hjem have den optimale beskyttelse mod vind, vejr og andre skadelige faktorer. Undgå problemer som murbier, alger og frostskader, og forlæng dit murværks levetid.

 

Når vi udfører imprægnering af mursten, tager vores arbejde udgangspunkt i din bolig. Vi gennemgår husets opbygning, samt de materialer det er konstrueret i. Baseret på disse informationer og indsigt, skræddersyer vi et løsningsforslag, der passer til dine unikke behov. Vær sikker på en effektiv og holdbar løsning, når Nanoclean står for din imprægnering af murværk.

Hvordan foregår imprægnering?

NanoClean ved ikke alene, hvordan man foretager den bedste mulige rengøring, men også hvordan vi samtidigt yder den bedste beskyttelse af dine overflader fremover. Det sikrer vi os ved at arbejde nænsomt og med maskiner som ikke belaster dine fliser og miljøet mere end allerhøjst nødvendigt.

Når det kommer imprægnering er valg af den rigtige imprægnering også meget vigtigt. Vi benytter en gennemtestet nanobaseret imprægnering af høj kvalitet, som holder længere end alle produkter vi har testet den imod.

Hvis fliserne trænger til en rensning, så er det naturligvis det første der bliver gjort. Det er ikke i alle tilfælde, at det er nødvendigt, men er fliserne meget beskidt og ramt af alger, betyder det, at den er nødt til at blive renset først, for at de efterfølgende behandlinger får den optimale mulighed for at virke.

Når du får renset dine fliser bliver der taget udgangspunkt i, hvilken overflade der bliver arbejdet med og beslutter derfra, hvordan det bedst gribes an, så overfladen ikke tager skade, men samtidig bliver helt ren og pæn igen. Det efterlader en flotte, rene fliser, der er i helt optimalt stand, når der skal påføres algebehandling.

Har din facade ikke brug for en forudgående rensning er algebehandlingen det første skridt vi tager, for at bekæmpe algerne.

Med denne behandling går vi ganske simpelt ind og fjerne alle de resterende alger. Både dem, der er synlige og dem, der ikke er.

Algerne har rødder, der vokser ind i overfladerne, hvor der er de mindste huller eller ujævnheder og fjernes de ikke, så kommer algerne tilbage igen stort set med det samme.

Algebehandlingen sørger med andre ord for at der ikke er mere tilbage af de gamle alger.

Når algebehandlingen er udført skal den have tid til at tørre og virke før vi tager hul på næste trin.

For at give algebehandling en ekstra hånd i fremtiden bliver fliserne imprægneret, når algebehandlingen har haft tid til at trække ind og gøre sit arbejde. Imprægneringen er med til at gøre det endnu sværere for nye algeangreb at finde fodfæste på dine fliser, fordi den bliver vandafvisende og derfor ikke holder på fugten, som ellers er det algerne finder helt perfekt når det kommer til levesteder. Det er ikke alle overflader som har brug for at blive imprægneret efter behandling.

Modtag et tilbud på imprægnering

Imprægnering af fliser eller boligen er en fantastisk måde, at skabe bedre beskyttelse mod slid, vind og vejr. Hvad end du ønsker en selvstændig imprægnering, eller ønsker at få imprægneret sol den sidste del af en alge- eller flisebehandling, vil du hurtigt blive opmærksom på det imprægnerede områdes nye styrke.

Giv dine udendørs arealer den rette beskyttelse mod elementerne, alger og frostspringninger, og kontakt os allerede i dag. Sammen gennemgår vi dine fliser eller facade, og på baggrund af disse skræddersyer vi et unikt løsningsforslag til dig. Du kan kontakte os ved at ringe på 31322562, ved at skrive en mail til info@nanoclean.dk eller ved at udfylde kontaktformularen her på siden.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Skriv til os

  Angiv opgave

  Vedhæft meget gerne billeder af din opgave


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Skriv til os

   Angiv opgave

   Vedhæft meget gerne billeder af din opgave