Algebehandling som virker

Kvalitet, tillid og god service

Algebehandling

Med en algebehandling fjernes ikke bare de synlige spor af algevækst, men også rødder og sporer, der ellers kan være med til at gøre, at algerne kommer tilbage stort set med det samme.
Med en algebehandling går vi altså ind og fjerner både de eksisterende alger, men også det, man ikke kan se. Det betyder at det bliver sværere for alger og andre snyltevækster at finde pladser med næring og fugt.

Aftaler bliver overholdt

Uanset hvilken type algebehandling du har behov for hjælp med, kan du med NanoCleans assistance være sikker på sublime resultater. Når du beder os om hjælp, gennemgår vi alle led og kanter af dit algeproblem. Vi er detaljeorienteret og omhyggelige i både vores planlægning og udførsel af algebehandlingen. Hos NanoClean er vores første, og største, prioritet altid at varetage dine behov og løse dine problemer.

 

Når du har brug for professionel hjælp, uanset problemet, forventes det, at denne hjælp løser dit problem. Få ting i denne verden er så frustrerende, som et firma der lover guld og grønne skove, for så ikke at kunne holde deres ord. Derfor lægger vi en stor ære i, at undersøge dit problem, før vi leverer et løsningsforslag. Først når vi har et kendskab, kan vi give et konkret forslag. dermed er du sikker på, at arbejdet bliver udført korrekt, og af vores aftale bliver overholdt.

 

Vi har erfaret, at problemer bedst løses gennem arbejde udført korrekt. Derfor finder du hos NanoClean aldrig middelmådige eller halvfærdige løsninger. Vores arbejde udføres altid med det mål at skabe holdbare resultater.

Hvordan vi udfører algebehandling?

Når du bestiller en algebehandling hos NanoClean kan du være helt sikker på, at du ender med den service, der passer bedst til det behov du har lige nu. Vi bestræber os altid på at vejlede vores kunder i den rigtige retning, så det altid fører til det bedst mulige resultat.

Tilbud på Algebehandling
På hjemmesiden kan du læse om vores forskellige services og bestille et uforpligtende tilbud. Ringer du ind, tager vi en snak om, hvad du ønsker, hvad den nuværende tilstand er, samt hvor stort et areal, der er tale om og derefter vender vi tilbage med et tilbud på mail. Det samme sker, hvis du skriver til os om en opgave.

Det er helt op til dig om du vælger at tage imod vores tilbud eller ej. Vi gør ikke mere, før vi hører tilbage fra dig. Accepterer du tilbuddet finder vi straks en dato for, hvornår behandlingen kan udføres.

Algebehandling
Det udføres enten fra jorden eller ved hjælp af en stige eller kran, alt efter, hvor højt behandlingen skal op. Vi benytter er 100 % miljøgodkendt produkt, som ikke skader naturen, men meget effektivt dræber algerne.

Selve behandlingen udfører vi på det aftalte tidspunkt. Der kan være vejrmæssige omstændigheder, der gør det nødvendigt at flytte tidspunktet, for en algebehandling kan ikke udføres i regn, frostgrader, eller meget vind.

Obs. efter en algebehandling må det forventes at vinduerne skal vaskes. Vi gør vores bedste for ikke at ramme, men det er næsten muligt helt at undgå.

Eventuelt tilvalg af årlig algebehandling
Du har muligheden for at tilvælge et abonnement, hvor vi genbehandler dine fliser på årlig basis, således at det flotte resultat vedligeholdes og overfladens levetid kontinuerligt forlænges.

Det er helt frivilligt, om du ønsker at tilmelde dig denne service, men vi anbefaler årlig algebehandling for at opretholde virkningen og holde dine fliser fri for alger.

Er en algebehandling nok?

Der kan være tilfælde, hvor overfladen er så hårdt angrebet af alger, flisepest, mos og lav, at en algebehandling simpelthen ikke er nok – eller at den ikke vil kunne virke optimalt på underlaget. Det kan også være at det du tror er alger i virkeligheden er sod, skidt og snavs. I de tilfælde vil vi altid anbefale at vi før algebehandlingen udfører en rens af dine fliser.

Det betyder, at synlige spor af belægninger – om det er lav, mos, skidt, alger eller noget helt andet – skånsomt, men effektivt bliver fjernet. Nu står overfladen helt ren og klar til en efterfølgende algebehandling. Herefter kan man med fordel efterbehandle taget en gang om året for at holde det pænt og algefrit. Vores algemiddel er også effektivt mod moss, men det kan kræve flere behandlinger at komme moss helt til livs.

Fire fordele ved at få udført en algebehandling

Det kan være svært at komme op med flere gode grunde til at få dine udendørs overflader algebehandlet, men der er faktisk en hel række af dem – de gode grunde – og herunder kan du se top fire:

#1 Algefri overflade
De algeramte områder bliver flotte og indbydende igen. Alger giver den angrebne overflade et kedeligt, grønt skær, der med tiden gemmer den oprindelige farve helt. Det kommer let til at give et trist og forsømt udtryk, hvis det overlades til sig selv. Med en algerens kommer overfladerne til at se flot ud igen.

#2 Forøg levetiden på din overflade
Når du sørger for at algebehandle facader, fliser og tag, forlænger du samtidig levetiden på det hele. Umiddelbart er alger en uskadelig vækst i sig selv, men den er fantastisk grobund for mos, der holder på fugten. På dine fliser kan algerne desuden blive utroligt glatte og fedtede, når vejret er fugtigt eller vådt. Samtidig har algerne rødder, der går ned i underlaget og kan være med til at fremskynde frostskader og erosion.

#3 Billig algebehandling
Når du vælger at få algebehandlet dine fliser, dit tag eller din facade, kan det gøres for relativt få pengene i forhold til det, det ville koste at få udskiftet frostsprængte fliser i indkørslen, genpudset facaden eller efterreparereret taget. Grunden til skaderne kan være at algerne holder på fugten og dermed er med til at nedbryde underlaget hurtigere end ellers.

#4 Salgsværdien
Et flot ydre hæver salgsværdien på din bolig. Går du med tanker om at sælge indenfor den nærmeste fremtid, så er en algebehandling en fantastisk investering for dig. Det betyder at dit hus og have kommer til at fremstå flot, når der kommer potentielle købere på besøg – og det indbyder til en højere pris.

Modtag et tilbud

For at gøre det så let som muligt har vi på hjemmesiden lagt et skema ud, der giver at fuldt overblik over, hvad en algebehandling koster – både med og uden foregående rensning. Disse ser du i vores overskuelige prisoversigt her på siden.

Det er dog værd at nævne, at priserne på algerens selvfølgelig kan være forskellig fra opgave til opgave. Stort set ingen opgave er ens. Omfanget, kompleksitet og lignende varierer altid. Derfor går vi meget op i, at vi sammen med dig finder den bedste løsning i dit tilfælde og tilpasser prisen hertil – så du udover et godt resultat også får en skarp pris på opgaven.

Har du en specialopgave, er du desuden altid velkommen til at kontakte os, for at få et uforpligtende tilbud på præcis din opgave. Er du erhvervsdrivende kan du ligeledes finde hjælp hos Mayday Vinduespolering. Ingen opgave er for stor eller for lille til at få et tilbud fra os. Du kan kontakte os på vores mail: info@nanoclean.dk eller ved at ringe på 61516000

Skriv til os

    Angiv opgave

    Vedhæft meget gerne billeder af din opgave