Fliserens

Kvalitet, tillid og god service

Fliserens

Hvis du har fliser på terrassen, i haven, indkørslen eller rundt om huset? Så kender du også til, at de kan blive kedelige og triste at se på. Det sker helt naturligt, når fliserne bliver udsat for det fugtige danske vejr, som er ideele forhold for alger og flisepest. Det er desuden ikke kun udseendet det går ud over. Fliserne kan også blive glatte af algerne og derved farlige at gå på i vådt vejr.

Hos Nanoclean.dk har vi specialiseret os i fliserens og efterfølgende vedligeholdelse. Så du kan have glæde af dine fliser i mange år ud i fremtiden. Vi sørger for at dine fliser ikke bare ser flotte ud, men også er sikre at færdes på i al slags vejr.

Hvordan foregår en fliserens?

En professionel fliserens bliver udført gennem flere trin, som skal udføres i den rigtige rækkefølge. Kun sådan opnås et godt resultat, som holder længe. Vi sørger selvfølgelig for at alle arbejdsgangene bliver udført i samme høje kvalitet.

For os er kvalitet nemlig det vigtigste når man laver et stykke arbejde, og vi lægger af samme årsag stor vægt på at have de bedste medarbejdere så vores kunder får så god en oplevelse som muligt.

Alle vores medarbejdere er uddannede inden for faget og kommer løbende på kompetence kurser så de er opdaterede på det nyeste udstyr og arbejdsmetoder. Dette gør vi for at hæve deres kvalifikationer og sikre at du altid får det bedst mulige resultat.

Så hvis du ønsker at bestille fliserens er der her, beskrevet hvad du skal gøre. Vi har delt det op i 6. step så du hele tiden kan følge med i hvad vi vil gøre, hvorfor og om det er relevant for dig.

Hvis du er i tvivl om noget, så rådgiver og vejleder vi dig gerne. Du kan fange os på tlf. nr. 31 32 25 62 eller vores mail info@nanoclean.dk

Det tilbyder vi

Det første du skal gøre, når du har besluttet dig for at få renset dine fliser, er at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du kan både ringe til os, sende en mail, eller udfylde vores formular. Når du har bestilt et tilbud, kontakter vi dig med dit tilbud indenfor 24 timer. Når du vælger at acceptere vores tilbud, fastsætter vi en dato hvor vi kommer og begynder vores arbejde. Du kan bestille et tilbud lige her – bestil tilbud!

Den første del af arbejdet består af en grundig fliserens, som fjerner alger, flisepest, mos, skidt og snavs. Vi vælger overfladerenser, dyse størrelse og vandtryk til hver opgave, så vi kommer helt i bund, men ikke skader fliserne. Når vi er færdige med vores fliserens, vil dine fliser fremstå rene og flotte.
Efter vores fliserens skylder vi din facade ned med lavtryk, som fjerner det skidt som har ramt huset. Det må dog påregnes at man skal have vasket vinduer efter vores behandling

Når vi har renset dine fliser, skal de have en algebehandling. Denne behandling sørger for, at alle rester og sporer efter algerne fjernes helt, så din fliserens virker i længere tid. Vi bruger Algefri N proff, som er yderst effektivt og samtidigt 100 % miljøgodkendt. Vi tilsætter et skumkoncentrat til algemidlet, hvilket gør at algemidlet får mulighed for at arbejde i overfladen i længere tid.

Når algebehandlingen er tørret ind, skal vores nanobaserede imprægnering forsegle den nyrensede overflade. Fliser vil med tiden få en porøs overflade, som gør at fugt kan trænge ind og ligge længere, hvilket giver god grobund for alger og flisepest. Dette kan vi afhjælpe ved at imprægnerer fliserne efter rens. Vores imprægnering går ind og ligger en slidstærk, vandskyende og åndbar overflade på dine fliser.
Vi udlægger imprægneringen med en rygsprøjte. Når først imprægneringen er tør vil den ikke kunne ses på overfladen længerer.

Imprægnering kræver at fliserne er helt tørre, så oftest kan vi ikke udfører dette arbejde på samme dag som resten af behandlingen.

Når vi renser dine fliser vil noget af fugesandet mellem fliserne blive skyldet væk. Det vil være en god idé at få fejet frisk fugesand på fliserne. Udover at rene fliser med nyt fugesand ser rigtig godt ud, så hjælper flisesandet og så til at stabilisere fliserne og hæmmer til dels mos og ukrudt.

I forhold til flisesand er der 3 muligheder:

1.Du står selv for det hele. Vi bruger Danfugesand fra Dansand, som kan købes i de fleste byggemarkedet til 60-100 kr. for en sæk på 20 kg. Der skal ca. bruges 1 kg pr. kvm.

2.Vi leverer sandet til dig, hvorefter du selv sørger for at fordele det ud over arealet. Vi tager 5 kr. per kilo fugesand.

3.Vi leverer og fordeler sandet for dig, så du ikke skal gøre andet end at nyde din nye rene fliser. Spørg for pris.

Efter en fliserens, algebehandling og imprægnering vil dine fliser fremstå helt rene og beskyttede. Med tiden vil algespore, skidt og snavs fra luften dog ligge sig ovenpå imprægneringen. Dette vil på ny give grobund for flisepest, som med tiden kan trænge igennem imprægneringen. Med en årligt servicebehandling med vores algebehandling kan vi holde algerne på afstand hvert år.

Vi anbefaler at man får lavet alt det ovennævnte og får sig en årlig serviceaftale. Dermed er din fliserens bliver så effektivt som muligt og sikrer det bedst mulige resultat. 

Så hvis du er interesseret i et uforpligtende tilbud på din fliserens så kontakt os gerne! Vi giver et 100% uforpligtende tilbud på din fliserens og hvis det er nødvendigt kommer vi også gerne ud og besigtiger opgaven. 

Alle vores fliserens tilbud er skræddersyet og tilpasset dit behov så du får den mest effektive behandling med det bedste resultat.

Vi kører ud på hele Sjælland, så uanset hvor du befinder dig så kommer vi gerne ud og hjælper dig.

Prisen på fliserensning

Vi har forsøgt at lave vores priser 100 % gennemskuelige, hvilket betyder, at du altid ved, vad du skal betale inden du godkender en aftale fra os.

Vi er et dansk firma der har levet af glade kunder i mange år og vi må indrømme at vi regner med at gøre det mange flere år endnu. Det kan man dog kun i vores optik ved at være et ærligt firma, der hverken benytter sig af skjulte gebyrer eller tillæg.

Og så skal man selvfølgelig være god til sit arbejde så du får det du har drømt om da du bestilte fliserens. Det har vi hos NanoClean som vores mærkesager; solidt håndværk, til en god og gennemskuelig pris. Efterfulgt af et højt serviceniveau.

Som udgangspunkt har vi tre prisejer. Det handler om arealer på over 100kvm, arealer under 100kvm og priser til erhverv. Herunder finder du desuden priser på alt, lige fra en helt enkelt rensning til den fulde behandling med fliserens, algebehandling, og imprægnering.

Det vigtigste for os, er, at du kan finde den behandling, der passe præcis til dit behov, når du klikker ind på vores side.

Har du en specialopgave, er du desuden altid velkommen til at kontakte os, for at få et uforpligtende tilbud på præcis din opgave. Ingen opgave er for stor eller for lille til at få et tilbud fra os.

Hvorfor vælge NanoClean til fliserensning?

Vi tilbyder fliserens på hele Sjælland og vores erfaring gør, at vi kan garantere et resultat du bliver glad for.

Ikke alene bliver dine fliser flotte og algefri, behandlingen bliver også udført med maskiner der sørger for, at overfladen på dine fliser ikke tager skade. Hvorfor er et så væsentligt, tænker du måske. Det er ganske enkelt, jo mere skadet og ru overfladen på dine fliser bliver, des mere modtagelige bliver de overfor alger og flisepest.

Jo mere skånsomt fliserne renses, des længere holder behandlingen altså.

For os er det vigtigt, at arbejdet bliver udført med samme høje kvalitet, hver gang! Derfor er det en af vore kerneområder i firmaet. Vi bestræber os derfor på at levere det samme, gode resultat hver gang – lige meget hvor stort eller lille området er.

Hvor kvaliteten forhåbentlig taler for sig selv er tilliden noget vi arbejder ekstra hårdt for at vedligeholde. Du skal gerne kunne stole 100% på os og vide, at når vi laver en aftale, så holder vi den. Skulle vejr og vind komme i vejen, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt, så vi kan finde en ny dato.

Hos os er den gode service alfa og omega, for der findes ikke nogen bedre reklame end tilfredse kunder og gode resultater. Ud over det, er det meget forskelligt, hvad folk regner for god service, men vi bryster os af at levere det, efter bedste evne hver eneste gang. Fordi vi er så sikre på, at du blive glad for resultatet og fordi vi altid samarbejder med de bedste, når det kommer til udstyr og algemidler, så kan vi på langt de fleste af vores services tilbyde en garanti på op til 15 år.

Bliv klogere på fordelene ved at få en fliserens

Her vil vi kort komme ind på de forskellige fordele ved at få dine fliser renset.

#1 Få flotte fliser igen
Den mest åbenlys fordel er, at dine fliser igen kommer til at fremstå helt som nye. Har du valgt fliser i en farve, der ligger langt fra den mørke grå/brune, algerne har, så vil du ganske givet blive overrasket, når fliserne efter den første rensning igen har deres oprindelige farve.

#2 Du undgår glatte fliser
Alger er ikke bare grimme at se på, de er også med til at gøre fliserne glatte at gå på. Især i vådt vejr kan det faktisk være farligt at gå på fliser, der er hårdt angrebet af alger, for jo mere vand de får, des mere vokser de og det betyder også, at de bliver fedtede og glatte.

#3 Dine fliser får en længere levetid
Mange ved ikke, at alger, flisepest og anden skidt også slider på fliserne ved at nedbryde dem. Det er en ond cirkel, for på den måde bliver de som konsekvens mere modtagelige overfor alger. Altså er en rens og efterfølgende algebehandling med til at forlænge dine flisers levetid.

#4 Pæne fliser øger værdien af din ejendom
Det kan på den måde ses som en investering i fremtiden, i tilfælde af at huset en dag skal til salg. Desuden bliver sommerens grillaftener og festlige indslag hurtigt sjovere, når terrassen ser fuldstændig ny anlagt ud.

Hyppige spørgsmål til fliserens

Når man overvejer at få foretaget fliserens, kan der hurtigt opstå mange spørgsmål som man måske ikke lige selv kender svaret på. For at gøre det så nemt som muligt for dig at vurdere hvad du har brug for, har vi her listet nogle af de mest hyppige spørgsmål og svaret.

Det korte svar er ja. Stort set alle kan få fliserens. Fliser er jo noget der findes omkring de fleste boliger i dag og vi har derfor oplært vores medarbejdere og anskaffet udstyr så vi kan behandle stort set alle typer af fliser. Så hvis du har en terrasse, indkørsel, have eller andre lignende fliseoverflader så kan vi her hos NanoClean garanteret hjælpe dig. Og hvis tvivlen skulle være der, så ring ind og få en uforpligtende sludder om dit behov, vi er til for dig.

Imprægnering af fliser er en form for overfladebehandling man laver af fliser efter der foretaget algebehandling. Ligesom du kan imprægnere din sofa eller et par flotte sko for at forlænge deres levetid. Så kan man faktisk gøre det samme med sine fliser. Flise imprægnering er derfor noget man gør for at holde dine ny rensede fliser så flotte som muligt, så længe som det kan lade sig gøre.

Det er også noget man gør for at forebygge nye algeangreb der ellers kunne lure lige om hjørnet. Imprægnering af fliser er bestemt noget vi anbefaler man får foretaget i forbindelse med sin fliserens, da det giver dig et langt mere holdbart resultat, både på kort og langt sigt.

Flisepest, mos og alger er noget der trives i fugtige områder og især hvis det er et område fri for direkte sollys. Det er dog tæt på umuligt at holde eksempelvis sin terrasse fri for fugt. Det bedste du derfor kan gøre for at bremse flisepest, mos og algers udvikling er, at vaske dine fliser og behandle dem, regelmæssigt. Den mest effektive behandling er selvfølgelig en fliserens og imprægnering samt algebehandling, efterfulgt af en årlig serviceaftale. Så vil der være tæt på intet vedligeholdelses arbejde for dig. Til gengæld vil du få en kniv skarp terrasse mange år frem.

En algebehandling gør som navnet indikerer, behandler algeangreb og holder det på afstand af dine flotte fliser. Når man får foretaget fliserens er algebehandling noget man bruger efter en rensning af fliserne, så fliserne er så modtagelige som muligt. Man gør dette, da det giver de mest optimale muligheder for algebehandlingen for at trænge ind i overfladen og fjerne de sidste grønne, sorte og brune alger der måtte være.

Som udgangspunkt er fliserens ikke noget der sviner og kommer til at genere dit øje. Ved at vælge os får du en professionel fliserenser til at varetage din fliserens. Vores medarbejdere rydder altid op efter sig, så du aldrig er efterladt med noget oprydningsarbejde fra os af. At sige fliserens ikke kan svine, vil dog være forkert, da det kræver en uddannet fagmand med erfaring for at vide hvordan man gør det uden det bliver til et stort svineri. Hvis man selv prøve kan man godt ende med en terrasse der ligner en mindre slagmark.

Fliserens Sjælland

Hos NanoClean elsker vi at hjælpe folk. Yderligere mener vi, at alle danskere har ret til flotte og stærke fliser, og et præsentabelt hjem. Vi tilbyder derfor Fliserens, facaderens og algebehandling på hele Sjælland. Om du har brug for fliserens i Næstved, fliserens i København eller i Roskilde, kommer vi nå du kalder. Vi tilpasser prisen for vores rensning af fliser til dit behov og budget. Og vi tager gerne køreturen for at give dig den bedste fliserens. Vi tror på at kvalitet og et sundt hjem ikke er forbeholdt til folk i vores lokalområde. Derfor kører vi rundt på hele Sjælland for at rense fliser og udføre imprægnering og algebehandling.

Når du beder os om at rense fliser, er du sikker på at det bliver gjort ordentligt. Rensning af fliser er et arbejde der kræver erfaringer og kendskab til de rette værktøjer, metoder og teknikker. Hvis du ikke kun ønsker at dine fliser bliver renset, men også ønsker at forebygge tilbagevendende problemer, Så er NanoClean det rette firma til dig. Vores fliserens fjerner ikke kun alger og skidt, men eliminerer også sporer, så du undgår tilbagevendende problemer. Med vores imprægnering, undgår du også problemer som flisepest.

Modtag et tilbud

Ved at passe på dine fliser og pleje dem med forskellige egnede væsker og behandlinger. Du kan arbejde på at holde flisepest, mos, alger og andet godtfolk væk fra dine fliser. Det nemmeste er dog at få en årlig serviceaftale med os, så vi klarer det for dig så du bare kan nyde din ny rensede og pæne terrasse. Du kan læse mere om vores priser her.

Vi håber du fik svar på de fleste af dine spørgsmål. Hvis ikke skal du være velkommen til at kontakte os på vores mail info@nanoclean.dk eller på vores tlf. nr. 31 32 25 62.

Husk vi giver gerne et gratis tilbud og kommer også gerne ud og besigtiger opgaven. Vi glæder os til at høre fra dig, så dine fliser bliver sit bedste jeg.

NanoClean Fliserens – Dine fliser vil elske dig for det (det vil din husværdi faktisk også).

Skriv til os

    Angiv opgave

    Vedhæft meget gerne billeder af din opgave