Imprægnering af fliser og facade

Vil du gerne forebygge frem for at foretage regelmæssige rensninger? Har du for nyligt lagt, eller planlægger du at få lagt nye fliser, så er imprægnering helt sikkert noget du skal overveje. Selv helt nylagte fliser bliver hurtigt triste at se på, på grund af det fugtige danske vejr. Fliser bliver ikke levret imprægneret, så vand og fugt vil trænge ind, hvilket giver gode betingelser for alger og flisepest.

Vi kan varmt anbefale at give dine fliser eller facade, en nanobaseret imprægnering, som ligger en åndbar og vandafvisende hinde, hvilket forhindre fugt i at trænge ind. Dette sammen med en årlig algebehandling holder din overflade fri for alger og flisepest i mange år fremover.

Hvorfor imprægnerer overfladen?

En imprægnering holder som sagt dine behandlede overflade flot i længere tid.

En imprægnering giver dig den bedst mulige effekt efter en rensning og sørger for at dine fliser, belægningssten eller facade ikke er modtagelige for vand. Når ikke din overflade er modtagelig for vand, vil alger ikke trives, da de har brug for vand. Derudover vil chancen for frostspringninger formindskes betydeligt, da vandet ligger sig over og ikke trænger ind i underlaget.

Selvom at fliserne er imprægnerede, skal man også sørge for at vedligeholde den imprægnerede overflade. For én ting er at få udført denne behandling, men det betyder ikke, at man kan lade facade og fliser stå til, de skal stadig vedligeholdes i løbet af året via en grundig algebehandling, som dræber alger og flisepest inden det sætter sig fast.

Hvad koster en imprægnering?

Prisen på en imprægnering varierer logisk nok baseret på størrelsen af din opgave. Vi har en opstartspakke som inkl. Imprægnering af 100 m2 overflade.
Stort set ingen opgave er ens. Omfanget, kompleksitet og lignende varierer altid. Derfor går vi meget op i, at vi sammen med dig finder den bedste løsning i dit tilfælde og tilpasser prisen hertil – så du udover et godt resultat også får en skarp pris på opgaven.

Har du et areal som er større end 100 m2 betales der pr. m2 som skal imprægneret. Du kan se vores aktuelle priser her.

Vi giver også gerne en god pris på vedligehold af imprægneringen via algebehandling, således du er sikker på fliser eller facade konstant er vedligeholdt.

Har du en specialopgave, er du desuden altid velkommen til at kontakte os, for at få et uforpligtende tilbud. Ingen opgave er for stor eller for lille for os.

Hvorfor vælge Nanoclean til imprægnering af facade og fliser?

NanoClean ved ikke alene, hvordan man foretager den bedste mulige rengøring, men også hvordan vi samtidigt yder den bedste beskyttelse af dine overflader fremover. Det sikrer vi os ved at arbejde nænsomt og med maskiner som ikke belaster dine fliser, facader og miljøet mere end allerhøjst nødvendigt. Når det kommer imprægnering er valg af den rigtige imprægnering også meget vigtigt. Vi benytter en gennemtestet nanobaseret imprægnering af høj kvalitet, som holder længere end alle produkter vi har testet den imod.
Den første del af processen er åbenlyst. Du ska tage kontakt til Mayday Vinduespoleirng enten på telefon 61 51 60 00 eller mail info@mdvp.dk, så de kan finde ud af, hvad du ønsker de skal hjælpe med. Som oftest skal der lige kigges på den facade, der skal renses inden der kan fremlægges et tilbud. Det er ganske simpelt for at være sikre på, at du får et så præcist tilbud som muligt. Herefter får du udregnet et tilbud som bliver sendt til dig, så du kan kigge det igennem og godkende det..

Hvis facaden trænger til en rensning, så er det naturligvis det første der bliver gjort. Det er ikke i alle tilfælde, at det er nødvendigt, men er facaden meget beskidt og ramt af alger, betyder det, at den er nødt til at blive renset først, for at de efterfølgende behandlinger får den optimale mulighed for at virke.

Når du får renset din facade bliver der taget udgangspunkt i, hvilken overflade der bliver arbejdet med og beslutter derfra, hvordan det bedst gribes an, så overfladen ikke tager skade, men samtidig bliver helt ren og pæn igen. Det efterlader en flot, ren facade, der er i helt optimalt stand, når der skal påføres algebehandling.

Har din facade ikke brug for en forudgående rensning er algebehandlingen det første skridt vi tager, for at bekæmpe algerne.

Med denne behandling går vi ganske simpelt ind og fjerne alle de resterende alger. Både dem, der er synlige og dem, der ikke er.

Algerne har rødder, der vokser ind i overfladerne, hvor der er de mindste huller eller ujævnheder og fjernes de ikke, så kommer algerne tilbage igen stort set med det samme.

Algebehandlingen sørger med andre ord for at der ikke er mere tilbage af de gamle alger.

Når algebehandlingen er udført skal den have tid til at tørre og virke før vi tager hul på næste trin.

For at give algebehandling en ekstra hånd i fremtiden bliver facaden imprægneret, når algebehandlingen har haft tid til at trække ind og gøre sit arbejde. Imprægneringen er med til at gøre det endnu sværere for nye algeangreb at finde fodfæste på din facade, fordi den bliver vandafvisende og derfor ikke holder på fugten, som ellers er det algerne finder helt perfekt når det kommer til levesteder. Det er ikke alle overflader som har brug for at blive imprægneret efter behandling.

Prisen på facaderens

Det vigtige at nævne er, at priserne selvfølgelig nemt kan variere fra projekt til projekt. Det er meget forskelligt fra opgave til opgave, hvad omfanget er. Men du kan vide dig sikker på, at dit tilbud bliver skræddersyet sammen med din løsning og en pris, som passer til din facade samt dit behov og budget.

Du kan læse mere på Mayday Vinduespolerings hjemmeside HER og bestille et tilbud der. Ellers er du velkommen til at ringe på telefon 61 51 60 00 eller sende en mail til info@mdvp.dk

Skriv til os

    Angiv opgave

    Vedhæft meget gerne billeder af din opgave


    Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.