Fliserens

Fliserens

Hvis du har fliser på terrassen, i haven, indkørslen eller rundt om huset, så kender du også til, at de kan blive kedelige og triste at se på. Det sker helt naturligt, når fliserne bliver udsat for det fugtige danske vejr, som er ideele forhold for alger og flisepest. Det er desuden ikke kun udseendet det går ud over, men fliserne kan også blive glatte af algerne og derved farlige at gå på i vådt vejr.

Hos Nanoclean.dk har vi specialiseret os i fliserens og efterfølgende vedligeholdelse, så du kan have glæde af dine fliser i mange år ud i fremtiden. Vi sørger for at dine fliser ikke bare ser flotte ud, men også er sikre at færdes på i al slags vejr.

Hvordan foregår en fliserens?

En professionel fliserens bliver udført gennem flere trin, som skal udføres i den rigtige rækkefølge. Kun sådan opnås et godt resultat, som holder længe. Vi sørger selvfølgelig for at alle arbejdsgangene bliver udført i samme høje kvalitet.

Det første du skal gøre, når du har besluttet dig for at få renset dine fliser, er at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du kan både ringe til os, sende en mail, eller udfylde vores formular. Når du har bestilt et tilbud, kontakter vi dig med dit tilbud indenfor 24 timer. Når du vælger at acceptere vores tilbud, fastsætter vi en dato hvor vi kommer og begynder vores arbejde. Du kan bestille et tilbud lige her – bestil tilbud!

Den første del af arbejdet består af en grundig fliserens, som fjerner alger, flisepest, mos, skidt og snavs. Vi vælger overfladerenser, dyse størrelse og vandtryk til hver opgave, så vi kommer helt i bund, men ikke skader fliserne. Når vi er færdige med vores fliserens, vil dine fliser fremstå rene og flotte.
Efter vores fliserens skylder vi din facade ned med lavtryk, som fjerner det skidt som har ramt huset. Det må dog påregnes at man skal have vasket vinduer efter vores behandling

Når vi har renset dine fliser, skal de have en algebehandling. Denne behandling sørger for, at alle rester og sporer efter algerne fjernes helt, så din fliserens virker i længere tid. Vi bruger Algefri N proff, som er yderst effektivt og samtidigt 100 % miljøgodkendt. Vi tilsætter et skumkoncentrat til algemidlet, hvilket gør at algemidlet får mulighed for at arbejde i overfladen i længere tid.

Når algebehandlingen er tørret ind, skal vores nanobaserede imprægnering forsegle den nyrensede overflade. Fliser vil med tiden få en porøs overflade, som gør at fugt kan trænge ind og ligge længere, hvilket giver god grobund for alger og flisepest. Dette kan vi afhjælpe ved at imprægnerer fliserne efter rens. Vores imprægnering går ind og ligger en slidstærk, vandskyende og åndbar overflade på dine fliser.
Vi udlægger imprægneringen med en rygsprøjte. Når først imprægneringen er tør vil den ikke kunne ses på overfladen længerer.

Imprægnering kræver at fliserne er helt tørre, så oftest kan vi ikke udfører dette arbejde på samme dag som resten af behandlingen.

Når vi renser dine fliser vil noget af fugesandet mellem fliserne blive skyldet væk. Det vil være en god idé at få fejet frisk fugesand på fliserne. Udover at rene fliser med nyt fugesand ser rigtig godt ud, så hjælper flisesandet og så til at stabilisere fliserne og hæmmer til dels mos og ukrudt.

I forhold til flisesand er der 3 muligheder:

1.Du står selv for det hele. Vi bruger Danfugesand fra Dansand, som kan købes i de fleste byggemarkedet til 60-100 kr. for en sæk på 20 kg. Der skal ca. bruges 1 kg pr. kvm.

2.Vi leverer sandet til dig, hvorefter du selv sørger for at fordele det ud over arealet. Vi tager 5 kr. per kilo fugesand.

3.Vi leverer og fordeler sandet for dig, så du ikke skal gøre andet end at nyde din nye rene fliser. Spørg for pris.

Efter en fliserens, algebehandling og imprægnering vil dine fliser fremstå helt rene og beskyttede. Med tiden vil algespore, skidt og snavs fra luften dog ligge sig ovenpå imprægneringen. Dette vil på ny give grobund for flisepest, som med tiden kan trænge igennem imprægneringen. Med en årligt servicebehandling med vores algebehandling kan vi holde algerne på afstand hvert år.

Prisen på fliserensning

Vi har forsøgt at lave vores priser 100 % gennemskuelige, hvilket betyder, at du altid ved, vad du skal betale inden du godkender en aftale fra os.

Som udgangspunkt har vi tre prisejer. Det handler om arealer på over 100kvm, arealer under 100kvm og priser til erhverv. Herunder finder du desuden priser på alt, lige fra en helt enkelt rensning til den fulde behandling med fliserens, algebehandling, og imprægnering.

Det vigtigste for os, er, at du kan finde den behandling, der passe præcis til dit behov, når du klikker ind på vores side.

Har du en specialopgave, er du desuden altid velkommen til at kontakte os, for at få et uforpligtende tilbud på præcis din opgave. Ingen opgave er for stor eller for lille til at få et tilbud fra os.

Hvorfor vælge NanoClean til fliserensning?

Vi tilbyder fliserens på hele Sjælland og vores erfaring gør, at vi kan garantere et resultat du bliver glad for.

Ikke alene bliver dine fliser flotte og algefri, behandlingen bliver også udført med maskiner der sørger for, at overfladen på dine fliser ikke tager skade. Hvorfor er et så væsentligt, tænker du måske. Det er ganske enkelt, jo mere skadet og ru overfladen på dine fliser bliver, des mere modtagelige bliver de overfor alger og flisepest.

Jo mere skånsomt fliserne renses, des længere holder behandlingen altså.

For os er det vigtigt, at arbejdet bliver udført med samme høje kvalitet, hver gang! Derfor er det en af vore kerneområder i firmaet. Vi bestræber os derfor på at levere det samme, gode resultat hver gang – lige meget hvor stort eller lille området er.

Hvor kvaliteten forhåbentlig taler for sig selv er tilliden noget vi arbejder ekstra hårdt for at vedligeholde. Du skal gerne kunne stole 100% på os og vide, at når vi laver en aftale, så holder vi den. Skulle vejr og vind komme i vejen, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt, så vi kan finde en ny dato.

Hos os er den gode service alfa og omega, for der findes ikke nogen bedre reklame end tilfredse kunder og gode resultater. Ud over det, er det meget forskelligt, hvad folk regner for god service, men vi bryster os af at levere det, efter bedste evne hver eneste gang. Fordi vi er så sikre på, at du blive glad for resultatet og fordi vi altid samarbejder med de bedste, når det kommer til udstyr og algemidler, så kan vi på langt de fleste af vores services tilbyde en garanti på op til 15 år.

Bliv klogere på fordelene ved at få en fliserens

Her vil vi kort komme ind på de forskellige fordele ved at få dine fliser renset.

#1 Få flotte fliser igen
Den mest åbenlys fordel er, at dine fliser igen kommer til at fremstå helt som nye. Har du valgt fliser i en farve, der ligger langt fra den mørke grå/brune, algerne har, så vil du ganske givet blive overrasket, når fliserne efter den første rensning igen har deres oprindelige farve.

#2 Du undgår glatte fliser
Alger er ikke bare grimme at se på, de er også med til at gøre fliserne glatte at gå på. Især i vådt vejr kan det faktisk være farligt at gå på fliser, der er hårdt angrebet af alger, for jo mere vand de får, des mere vokser de og det betyder også, at de bliver fedtede og glatte.

#3 Dine fliser får en længere levetid
Mange ved ikke, at alger, flisepest og anden skidt også slider på fliserne ved at nedbryde dem. Det er en ond cirkel, for på den måde bliver de som konsekvens mere modtagelige overfor alger. Altså er en rens og efterfølgende algebehandling med til at forlænge dine flisers levetid.

#4 Pæne fliser øger værdien af din ejendom
Det kan på den måde ses som en investering i fremtiden, i tilfælde af at huset en dag skal til salg. Desuden bliver sommerens grillaftener og festlige indslag hurtigt sjovere, når terrassen ser fuldstændig ny anlagt ud.