5/5
5 ud af 5 stjerner på Google

Algebehandling Sjælland

Kvalitet, tillid og god service

Modtag tilbud

  Angiv opgave

  Vedhæft meget gerne billeder af din opgave


  Algebehandling som virker!

  Det danske klima er ideelt for algevækst og Sjælland er ingen undtagelse. Det er både fliser, facader og tage, der rammes. Derfor kan dit hus let komme til at se lidt trist og kedeligt ud, hvis du ikke fortager algebehandling. Hos Nanoclean.dk har vi specialiseret os indenfor udendørs vedligeholdelse og pleje. Vi kan derfor hjælpe dig med at komme algerne til livs, så dit hus og din indkørsel kommer til at se ud som nye.

  Vi er et firma, der arbejder med alt indenfor udvendig rens og vedligeholdelse. Vi har stor erfaring indenfor området. Vi kan derfor garantere, at du bliver glad for resultatet, hvis du vælger os til at udføre en opgave for dig. Fordi klimaet i Danmark er så fugtigt og vi har meget nedbør, giver det alger og flisepest på fliser, murværk og tage. Vi kender klimaet og vi har de rigtige maskiner og produkter til at få algerne under kontrol. En algebehandling på Sjælland er altså derved ingen sag.

  Algebehandling på Sjælland med eller uden rens?

  Det er altid en god ide at få udført en algebehandling inden algerne har fået ordenligt fat. Men er det sket, anbefaler vi altid, at du starter med en rens af den overflade du ønsker behandlet. Det gør vi for at give dig det bedste udgangspunkt for at opnå et tilfredsstillende resultat.

  Selvom algebehandlingen dræber algerne og gør det svært for nye alger at vokse frem, så kan det ikke helt fjerne de belægningerne.

  Er du bekymret for dine fliser eller din facade, så kan du være helt rolig, for vi bruge kun udstyr, der renser uden at skade. Her kan du se vores priser på algebehandling.

  Her finder du alger

  Alger og mos på taget ser ikke godt ud og en algebehandling er en af de mest skånsomme ting du kan gøre for dit tag. Så hvis du ønsker at forlænge levetiden og give dit hus et ansigtsløft, så gøre brug af algebehandling. Skal vi hjælpe dig med at give dit hus samme, skønne udseende som da det var nyt? Så ring til os i dag og bestil en algebehandling!

  Rigtig mange har fliser hele vejen rundt om huset, i indkørslen og måske endda en flisebelagt terrasse. Det betyder, at der er rigelige muligheder for algerne. Det er ikke pænt at se på, når algerne rigtig får fat, men der er også problemer, der ikke er kosmetiske, for algerne gør dine fliser glatte, når de er fugtige og det kan være rigtig farligt.

  Algerne på din facade kommer ofte på steder, hvor der er mørkt og fugtigt. Derfor vil det ses på steder, hvor for eksempel buske og træer kaster skygge på muren, så solen ikke kommer igennem – og solen er vigtig, hvis du gerne vil undgå alger. Derfor vil du i langt de fleste tilfælde opleve, at det er nordsiden af dit hus, der rammes hårdest, når det kommer til alger, flisepest og endog mos.Alger på facaden er irriterende at se på, hvis først de er sprunget dig i øjnene – lad os hjælpe dig af med dem med en facaderens.

  Hvorfor vælge en algebehandling på Sjælland hos os?

  Sjælland er omgivet af vand og gennemskåret af åer, fjorde og vandløb på alle leder og kanter. Det giver ideelle forhold for algerne, der elsker den fugtige luft i nærheden af vand. Det betyder også at Sjælland har højere tendens til alger end visse andre steder i landet. Når vi udfører en algebehandling på Sjælland arbejder vi ud fra tre kerneværdier, som går igen i alt vores arbejde.
  1

  Altid høj kvalitet

  For at kunne sikre os at du bliver tilfreds med resultatet kommer vi gerne med gode råd. Ønsker du for eksempel en algebehandling på en overflade, der allerede er hårdt angrebet af alger vil vi altid råde dig til at få renset først, fordi det kommer til at give et bedre og mere varigt resultat. På samme måde kan vi også fortælle dig, hvis du har bestilt en rensning, der ikke er nødvendig.

  2

  Troværdighed og tillid

  Du skal kunne stole på os, når du hyrer os til at udføre et stykke arbejde for dig. Så kort kan det siges. VI vil gerne have at du er tryg ved de aftaler vi laver og derfor er det vigtigt for os at overholde dem. Skulle der – mod forventning – komme noget i vejen, der forhindrer os i at overholde tidsplanen, så er du den første, der får det at vide. På den måde kan vi hurtigt finde en anden løsning.

  3

  Personlig service

  Glade kunder altid er vores bedste reklame og derfor er god service yderst vigtig for os. Det er ofte individuelt for vores kunder, hvad god service indebærer, men i alle tilfælde gør vi vores ypperste for at leve op til det. Kvalitet og tillid er en stor del af vore kundeservice, men hvad der ellers hører ind under lader vi være op til kunderne.

  Skriv til os

   Angiv opgave

   Vedhæft meget gerne billeder af din opgave