Algebehandling priser

Algebehandling priser

Nedenfor kan du se vores oversigt over vores priser på algebehandling af fliser. Fortæl os om dine behov, så tilsender vi dig et tilbud hurtigst muligt. Ønsker du at høre mere, er du også velkommen til at ringe på 31322562 eller skrive til vores mail info@nanoclean.dk.

Vil glæder os til at høre fra dig!

Algebehandling privat

Op til 200 kvm

1.250 kr.*
Ved bestilling af årligt abonnement

1.395 kr.
Ved bestilling af én enkelt algebehandling

*Dit abonnement på algebehandling kan opsiges efter første behandling. Dette vil dog udløse en efterfakturering svarende til forskellen mellem abonnement prisen og prisen på én enkelt algebehandling. I dette tilfælde 350 kr.

algebehandling af facade

Over 200 kvm

6 kr. pr. m2*
Ved bestilling af årligt abonnement

6,5 kr. pr. m2
Ved bestilling af én enkelt algebehandling

*Dit abonnement på algebehandling kan opsiges efter første behandling. Dette vil dog udløse en efterfakturering svarende til forskellen mellem abonnement prisen og prisen på én enkelt algebehandling.

algebehandling pris Erhverv

Erhverv og offentligt sektor

Priserne på algebehandling til erhverv og den offentlige sektor er som udgangspunkt de samme som til private (priserne er vist inkl. moms.), men opgavernes størrelse gør at vi i mange tilfælde kan tilbyde en lavere m2 pris. Bestil et tilbud, eller giv os et kald, så vender vi tilbage med en pris på netop jeres opgave. Husk at vi også tilbyder fliserens og facaderens til storkunder.

Bestil tilbud

  Angiv opgave

  Vedhæft meget gerne billeder af din opgave


  Skriv til os

   Angiv opgave

   Vedhæft meget gerne billeder af din opgave