5/5
5 ud af 5 stjerner på Google

Fliserens Brøndby

Tre grunde til at vælge os

Modtag tilbud

  Angiv opgave

  Vedhæft meget gerne billeder af din opgave


  Professionel fliserensning i Brøndby

  Hos NanoClean har vi stor erfaring med fliserens i Brøndby og omegn. Vores mål er altid at levere fliserensservice i særklasse. Lad os forvandle dit udendørsareal og få dine fliser til at skinne som var de nye.

  Pris for fliserens i Brøndby

  Hvis du har brug for et hurtig og overskueligt overblik over vores priser, så har vi samlet det til dig her. Vi klarer stortset alle opgaver med et smil. Tøv endelig ikke med at kontakte os, så har du svar indenfor 24 timer.

  Algebehandling - Bevar dine flisers æstetik

  En central del af fliserensningen er vores algebehandling. Alger er måske den største trussel i forhold til udseendet og holdbarhed af dine fliser. Vi er rutinerede i at identificere og behandle alger, så dine fliser kan forblive rene og bevare deres æstetik i lang tid. Vi benytter altid miljøgodkendte produkter, der ikke bare fjerner algerne, men også forebygger deres tilbagevenden, uden at skade naturen.

  Årlig algebehandling aftale i Brøndby

  NanoClean tilbyder også aftaler om årlig algebehandling for at sikre, at dine fliser forbliver rene og alge-frie året rundt. Med vores erfaring sørger vi for at identificere og behandle alger regelmæssigt, så dit hjem eller dit erhverv i Brøndby forbliver indbydende for dine gæster.

  Facebook

  ★★★★★

  Fantastisk!

  Fantastisk flot arbejde og service – intet mindre! Vores fliser står som nye.
  facebook
  Dorthe
  via Facebook

  ★★★★★

  Flot arbejde

  Hurtig svar, god service og flot arbejde
  facebook
  Janne
  via Facebook

  ★★★★★

  Klar anbefaling

  Både resultat og service er helt i top! Vil klart anbefale Nis 👌🏼
  facebook
  Martine
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Kan stærkt anbefales

  Imponerende resultat. Vores fliser ser helt nye ud. Kan stærkt anbefales. Fornuftige priser og behagelig service.
  google
  Madeleine
  via Google

  ★★★★★

  Super service

  Super professionel service. Nanoclean ankom til tiden, udførte det aftale arbejde til den aftalte pris, hurtigere end forventet. 👍
  google
  Jensen
  via Google

  ★★★★★

  Flot resultat

  Fliserens. Flot resultat, fin oprydning og ikke mindst serviceminded personale.
  google
  Marck
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Som at få helt nye fliser!

  Vi er meget imponerede over Nanocleans arbejde! Vi flyttede i hus med en gammel fliseterrasse, og var i tvivl om vi skulle lave helt ny terrasse, men forsøgte med en fliserens, og det er blevet helt vildt godt! Vi føler at vi har fået en helt ny terrasse og indkørsel for nærmest ingen penge! Vi vil helt sikkert anbefale Nanoclean til andre!
  trustpilot
  Marie
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Flot arbejde, flotte fliser, og alt efter planen

  Vores fliser var efterhånden mørke og kraftigt angrebet af flisepest. Svært at se hvad farve de havde. Tjekkede marked og tilbud på fliserens, algebehandling og imprægnering, og valget faldt på NanoClean, der udover det nævnte også flydte op med fugesand. 120 kvm. blev behandlet efter aftale, og det har vi ikke fortrudt. Og nej de er ikke som nye, naturligvis, men næsten. Så vi er fuldt tilfredse med arbejdet og resultatet. Og der blev ryddet op, og skyllet der hvor der var “griset”. Meget anbefalelsesværdigt.
  trustpilot
  Bjarne
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Fantastisk facaderens

  I foråret fik vi renset vores husfacade og fliser, som virkelig var blevet beskidte. Vi har købt et hus, som ligger op af en større vej i Roskilde, hvilket har giver meget snavs på overfladerne. Vi var ikke i tvivl om at en rens var vejen frem, men det kom nu stadig bag på os hvor flotte mursten og fliser faktisk stadig var.
  trustpilot
  Hanne
  via Trustpilot
  Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Terasse Rengøring alger

  Kom til tiden – sms før hvornår de kom – alt som Aftalt og flot resultat – kan kun anbefales mange gange – hilsen Niels fra Ishøj strand
  anmeld-haandvaerker-ikon
  NIELS JOHANNESEN AUTOMOBILER ApS
  via Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Algebehandlet fliser og tag

  Som altid er det en fornøjelse at have besøg af Thomas fra NanoClean -i år var det vedligeholdelse af fliserne efter et større rense arbejde sidste år samt den årlige behandling af tag.Thomas er grundigt og meget dygtigt til det han laver.Er allerede bestilt til næste år igen.Mine varmeste anbefalinger herfra
  anmeld-haandvaerker-ikon
  Pernille
  via Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Rensning af fliser

  Thomas fra NanoClean udførte et flot stykke arbejde og vores fliser står nu som var de nye. Derudover havde vi en god dialog omkring opgaven, som blev udført på det aftalte tidspunkt. Bedste anbefalinger.
  anmeld-haandvaerker-ikon
  Rikke
  via Anmeld Håndværker

  Beskyt dine fliser i Brøndby mod fugt, snavs og pletter

  Udover fliserensning og algebehandling tilbyder vi også imprægnering af fliser i Brøndby. Imprægneringer er næsten lige så vigtige som algebehandlinger, da de beskytter dine fliser mod fugt, snavs og pletter. Ved at få imprægneringsbehandlet dine fliser kan du forlænge deres levetid og bevare deres skønhed i mange år frem.
  Det er især vigtigt at få imprægneret dine fliser, hvis du har udendørsflisebelægninger, der udsættes for hårde vejrforhold som regn, sne og frost. Over tid kan det nemlig alt sammen forårsager skader på fliserne, der resulterer i revner, afskalning og farveændringer. Når vi imprægnerer dine fliser, skabes en beskyttende barriere, der forhindrer vand i at trænge ind og skade fliserne. Samtidig gør imprægneringen det også lettere at rengøre og vedligeholde fliserne, da snavs og pletter også forhindres i at trænge ned i overfladen

  Miljøvenlige Kvalitetsprodukter

  Her hos NanoClean anvender vi kun miljøgodkendte kvalitetsprodukter ved imprægnering af fliser. Produkterne er specielt designet til at give langvarig beskyttelse og er miljøvenlige. Vi sørger for at imprægneringen udføres omhyggeligt og jævnt på alle fliser, for at sikre det bedst mulige resultat. Se vores priser ved at trykke nedenunder.

  Kontakt os og få dine fliser til at lyse op

  favikon1

  Ved at vælge professionel fliserens i Brøndby fra NanoClean kan du roligt stole på at dine fliser er beskyttet mod fugt, snavs, pletter og alger. Du kan nyde flisernes skinnende overflade i mange år frem, uden at bekymre dig om skader eller forringelse af udseendet. Lad os tage os af rensningen af dine fliser, så du kan få mest muligt ud af dine fliser. Kontakt os endelig, hvis du har brug mere information eller for at få en skræddersyet løsning til dine fliser.

  Skriv til os

   Angiv opgave

   Vedhæft meget gerne billeder af din opgave