Fliserens Køge

Fliserens som virker!

Det er ikke tilfældigt, at Køge by har mottoet ’Porten til Østersøen’, for både byen og kommunen har en lang og smuk kyststrækning ud til netop den skønne Østersø. Det giver en fantastisk udsigt og de skønneste beliggenheder, men desværre betyder det også, at forholdene er helt perfekte for noget andet; nemlig alger og flisepest. Med en beliggenhed ud mod køge bugt bliver fliserens i Køge for mange en uundværlig service hvis de vil holde deres fliser flotte og algefri. Vælger du at lade NanoClean hjælpe med din opgave, vælger du samtidigt din lokale håndværker, som også holder til i Køge.

Priser på fliserensning i Køge

Her kan du se vores priser på fliserens, som vi har samlet i en nemt overskuelig oversigt. Kontakt os i dag, så vender vi tilbage med et tilbud.

NanoClean tilbyder professionel fliserens i Køge.

Vi vil give alger, flisepest og lav kamp til stregen og derfor har vi gennem årene udviklet den perfekte arbejdsgang til at nedkæmpe alger på selv de værst angrebne fliseområder. Det kræver ikke bare det rette værktøj og de rette midler, men også det rette håndelag – og det har vi! Vores helt klare mål er at blive de bedste til det, vi gør, ikke mindst ved at følge vores 3 idealer kvalitet, tillid og god service.

Fliserens med NanoClean

Når vi udfører en fliserens i Køge eller andre steder på Sjælland, så arbejder vi ud fra en gennemtestet arbejdsgang, som sikre et godt resultat hver gang.
Det første vi gør er at aftale med dig, hvilken behandling du ønsker – og vi vejleder altid ud fra det individuelle område, der er tale om. På den måde opnår du den rens eller behandling, der passer bedst til dine fliser og dit behov
Når vi er kommet frem til den ønskede behandling kan vi begynde;

1. Fliserens

Er dine fliser allerede angrebet af flisepens, alger og lav, så vil vi starte med en fliserens. På den måde fjerner vi alle de synlige belægninger på dine fliser og går dem helt klar til den efterfølgende behandling.

Vi bruger kun maskiner, der er specielt fremstillet til formålet. Det betyder, at vi kan rense dine fliser uden at skade overfladen og derved efterlade den endnu mere modtagelige overfor alger og andre belægninger.

2. Algebehandling

Når fliserne er renset for de synlige belægninger går vi ind og behandler den med algebehandling. Det betyder, at vi fjerner alle de usynlige rødder og sporer, der ligger tilbage og derved gør det sværere for algerne at få fat igen.

Ofte er det sådan, når vi udfører fliserens i Køge eller andre kystområder, at algerne allerede har godt fat og derfor skal renses af, for at vi kan give den mest effektive algebehandling.

3. Imprægnering

Her giver vi en ekstra behandling, der gør det endnu sværere for alger og andre belægninger at få fat i fremtiden. Med en imprægnering tager fliserne ikke imod fugt fra regn mm bliver forholdene for belægningerne langt mindre fordelagtige og der vil gå længere tid før de får fat igen.

4. Fugesand

Til sidst kan man vælge at tilkøbe fugesand.Rigtig tit er fliser lagt så tæt at fugesand ikke er nødvendigt, men hvis fliserne har lidt større mellemrum, afslutter fugesand vores arbejde rigtig flot.

Du kan vælge enten at sprede det selv eller at få os til at gøre det. Inden fugesand kan blive fejet ud, skal imprægneringen dog tørre et døgn.

Hvis du er interesseret i at få udført en fliserens i Køge, så bestil et tilbud, eller ring til os på 31322562, så kan vi hjælpe dig godt i mål.

NanoClean klare også andre opgaver

1

Kvalitet på fliserens

Vi arbejder ud fra vores egen høje kvalitetskrav. Et betyder, at vi som udgangspunkt forventer at levere minimum et resultat, der er ligeså godt som det vi har leveret før og gerne endnu bedre.
Som kunde betyder det, at du kan være sikker på, at vi vil gøre alt for at du bliver tilfreds med det arbejde vi leverer.

2

Tillid

Vi vil gerne være sikker på, at du ikke bare stoler på den kvalitet vi leverer, men også os som håndværkere, der skal færdes i og omkring dit hjem. Derfor er det vigtigt for os, at vi overholder den arbejdsplan vi har lagt og ellers overholder de aftaler, der laves i løbet af arbejdstiden hos dig. Hvis vind og vejr holder os fra at udføre vores arbejde, lader vi dig det vide så hurtigt som muligt, så du ikke spilder din tid!

3

God service

Når vi taler om god service, så indebærer det helt naturligt de to ovenstående punkter, men ud over det, så handler det også om den individueller kunde og hvad han/hun opfatter som god service. Vi er selv fra Køge og vi ved hvad omtale betyder, vi laver at glade kunder! Vi vil altid forsøge at imødekomme de ønsker og forventninger, der stilles til os, så hver eneste kunde føler sig godt behandlet.