5/5
5 ud af 5 stjerner på Google

Fliserens Køge

Kvalitet, tillid og god service

Modtag tilbud

  Angiv opgave

  Vedhæft meget gerne billeder af din opgave


  Fliserens som virker!

  Det er ikke tilfældigt, at Køge by har mottoet ’Porten til Østersøen’, for både byen og kommunen har en lang og smuk kyststrækning ud til netop den skønne Østersø. Det giver en fantastisk udsigt og de skønneste beliggenheder, men desværre betyder det også, at forholdene er helt perfekte for noget andet; nemlig alger og flisepest.

  Med en beliggenhed ud mod køge bugt bliver fliserens i Køge for mange en uundværlig service hvis de vil holde deres fliser flotte og algefri. Vælger du at lade NanoClean hjælpe med din opgave, vælger du samtidigt din lokale håndværker, som også holder til i Køge.

  Priser på fliserensning i Køge

  Her kan du se vores priser på fliserens, som vi har samlet i en nemt overskuelig oversigt. Kontakt os i dag, så vender vi tilbage med et tilbud.

  NanoClean tilbyder professionel fliserens i Køge.

  Vi vil give alger, flisepest og lav kamp til stregen og derfor har vi gennem årene udviklet den perfekte arbejdsgang til at nedkæmpe alger på selv de værst angrebne fliseområder. Det kræver ikke bare det rette værktøj og de rette midler, men også det rette håndelag – og det har vi! Vores helt klare mål er at blive de bedste til det, vi gør, ikke mindst ved at følge vores 3 idealer kvalitet, tillid og god service.

  Facebook

  ★★★★★

  Fantastisk!

  Fantastisk flot arbejde og service – intet mindre! Vores fliser står som nye.
  facebook
  Dorthe
  via Facebook

  ★★★★★

  Flot arbejde

  Hurtig svar, god service og flot arbejde
  facebook
  Janne
  via Facebook

  ★★★★★

  Klar anbefaling

  Både resultat og service er helt i top! Vil klart anbefale Nis 👌🏼
  facebook
  Martine
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Kan stærkt anbefales

  Imponerende resultat. Vores fliser ser helt nye ud. Kan stærkt anbefales. Fornuftige priser og behagelig service.
  google
  Madeleine
  via Google

  ★★★★★

  Super service

  Super professionel service. Nanoclean ankom til tiden, udførte det aftale arbejde til den aftalte pris, hurtigere end forventet. 👍
  google
  Jensen
  via Google

  ★★★★★

  Flot resultat

  Fliserens. Flot resultat, fin oprydning og ikke mindst serviceminded personale.
  google
  Marck
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Som at få helt nye fliser!

  Vi er meget imponerede over Nanocleans arbejde! Vi flyttede i hus med en gammel fliseterrasse, og var i tvivl om vi skulle lave helt ny terrasse, men forsøgte med en fliserens, og det er blevet helt vildt godt! Vi føler at vi har fået en helt ny terrasse og indkørsel for nærmest ingen penge! Vi vil helt sikkert anbefale Nanoclean til andre!
  trustpilot
  Marie
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Flot arbejde, flotte fliser, og alt efter planen

  Vores fliser var efterhånden mørke og kraftigt angrebet af flisepest. Svært at se hvad farve de havde. Tjekkede marked og tilbud på fliserens, algebehandling og imprægnering, og valget faldt på NanoClean, der udover det nævnte også flydte op med fugesand. 120 kvm. blev behandlet efter aftale, og det har vi ikke fortrudt. Og nej de er ikke som nye, naturligvis, men næsten. Så vi er fuldt tilfredse med arbejdet og resultatet. Og der blev ryddet op, og skyllet der hvor der var “griset”. Meget anbefalelsesværdigt.
  trustpilot
  Bjarne
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Fantastisk facaderens

  I foråret fik vi renset vores husfacade og fliser, som virkelig var blevet beskidte. Vi har købt et hus, som ligger op af en større vej i Roskilde, hvilket har giver meget snavs på overfladerne. Vi var ikke i tvivl om at en rens var vejen frem, men det kom nu stadig bag på os hvor flotte mursten og fliser faktisk stadig var.
  trustpilot
  Hanne
  via Trustpilot
  Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Terasse Rengøring alger

  Kom til tiden – sms før hvornår de kom – alt som Aftalt og flot resultat – kan kun anbefales mange gange – hilsen Niels fra Ishøj strand
  anmeld-haandvaerker-ikon
  NIELS JOHANNESEN AUTOMOBILER ApS
  via Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Algebehandlet fliser og tag

  Som altid er det en fornøjelse at have besøg af Thomas fra NanoClean -i år var det vedligeholdelse af fliserne efter et større rense arbejde sidste år samt den årlige behandling af tag.Thomas er grundigt og meget dygtigt til det han laver.Er allerede bestilt til næste år igen.Mine varmeste anbefalinger herfra
  anmeld-haandvaerker-ikon
  Pernille
  via Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Rensning af fliser

  Thomas fra NanoClean udførte et flot stykke arbejde og vores fliser står nu som var de nye. Derudover havde vi en god dialog omkring opgaven, som blev udført på det aftalte tidspunkt. Bedste anbefalinger.
  anmeld-haandvaerker-ikon
  Rikke
  via Anmeld Håndværker

  Derfor er fliserens vigtigt​

  Fliserens er en vigtig vedligeholdelsesopgave, som mange boligejere ofte overser. Men hvorfor er det egentlig så vigtigt at få udført fliserens? Her er nogle gode grunde:

  1. Forlænger levetiden på fliserne

  Regelmæssig rensning af fliserne kan forlænge deres levetid betydeligt. Dette skyldes, at snavs og alger kan trænge ned i fliserne og beskadige dem over tid. Ved at få udført fliserens fjerner man disse skadelige elementer og beskytter dermed fliserne mod unødvendig slid og skade.

  2. Gør fliserne mere sikre

  Snavs og alger kan gøre fliserne glatte og farlige at gå på, især når det regner. Ved at få udført fliserens fjerner man disse farlige elementer og gør dermed fliserne mere sikre for både familiemedlemmer og besøgende.

  3. Forbedrer udseendet af udendørs områder

  En fliserens kan også have en stor effekt på udseendet af udendørs områder. Fjernelse af snavs og og andre uøsnkede tilgroninger fjernes.

  Fast fliserens i Køge

  Nanoclean tilbyder fast fliserens og algebehandling i Køge til en konkurrencedygtig pris på kun 32 kroner pr. m2. Vores serviceaftale kan endda sikre faste rensninger og algebehandlinger til en fast pris på 1000 kroner årligt.

  Vi tilbyder rengøring i højeste kvalitet, og vores effektive og pålidelige service har fået os fem stjerner på Google.

  Fliserens er vigtigt for at forlænge levetiden på dine fliser, gøre dem mere sikre at gå på og forbedre udseendet af dine udendørs områder. Snavs og alger kan trænge ned i fliserne og beskadige dem over tid, og kan også gøre fliserne glatte og farlige at gå på. Men med regelmæssig fliserens og algebehandling kan du beskytte dine fliser mod unødvendig slid og skade, og sikre et mere sikkert og smukt udendørs område.

  Kontakt os i dag for at få fast fliserens og algebehandling i Køge, og lad os sikre dine fliser mod skade og forbedre udseendet af dit hjem.

  Fliserens med NanoClean

  Når vi udfører en fliserens i Køge eller andre steder på Sjælland, så arbejder vi ud fra en gennemtestet arbejdsgang, som sikre et godt resultat hver gang. Det første vi gør er at aftale med dig, hvilken behandling du ønsker – og vi vejleder altid ud fra det individuelle område, der er tale om. På den måde opnår du den rens eller behandling, der passer bedst til dine fliser og dit behov. Når vi er kommet frem til den ønskede behandling kan vi begynde;

  1. Fliserens

  Er dine fliser allerede angrebet af flisepens, alger og lav, så vil vi starte med en fliserens. På den måde fjerner vi alle de synlige belægninger på dine fliser og går dem helt klar til den efterfølgende behandling.

  Vi bruger kun maskiner, der er specielt fremstillet til formålet. Det betyder, at vi kan rense dine fliser uden at skade overfladen og derved efterlade den endnu mere modtagelige overfor alger og andre belægninger.

  2. Algebehandling

  Når fliserne er renset for de synlige belægninger går vi ind og behandler den med algebehandling. Det betyder, at vi fjerner alle de usynlige rødder og sporer, der ligger tilbage og derved gør det sværere for algerne at få fat igen.

  Ofte er det sådan, når vi udfører fliserens i Køge eller andre kystområder, at algerne allerede har godt fat og derfor skal renses af, for at vi kan give den mest effektive algebehandling.

  3. Imprægnering

  Her giver vi en ekstra behandling, der gør det endnu sværere for alger og andre belægninger at få fat i fremtiden. Med en imprægnering tager fliserne ikke imod fugt fra regn mm bliver forholdene for belægningerne langt mindre fordelagtige og der vil gå længere tid før de får fat igen.

  4. Fugesand

  Til sidst kan man vælge at tilkøbe fugesand.Rigtig tit er fliser lagt så tæt at fugesand ikke er nødvendigt, men hvis fliserne har lidt større mellemrum, afslutter fugesand vores arbejde rigtig flot.

  Du kan vælge enten at sprede det selv eller at få os til at gøre det. Inden fugesand kan blive fejet ud, skal imprægneringen dog tørre et døgn.

  Hvis du er interesseret i at få udført en fliserens i Køge, så bestil et tilbud, eller ring til os på 31322562, så kan vi hjælpe dig godt i mål.

  NanoClean klare også andre opgaver

  1

  Kvalitet på fliserens

  Vi arbejder ud fra vores egen høje kvalitetskrav. Et betyder, at vi som udgangspunkt forventer at levere minimum et resultat, der er ligeså godt som det vi har leveret før og gerne endnu bedre.
  Som kunde betyder det, at du kan være sikker på, at vi vil gøre alt for at du bliver tilfreds med det arbejde vi leverer.

  2

  Tillid

  Vi vil gerne være sikker på, at du ikke bare stoler på den kvalitet vi leverer, men også os som håndværkere, der skal færdes i og omkring dit hjem. Derfor er det vigtigt for os, at vi overholder den arbejdsplan vi har lagt og ellers overholder de aftaler, der laves i løbet af arbejdstiden hos dig. Hvis vind og vejr holder os fra at udføre vores arbejde, lader vi dig det vide så hurtigt som muligt, så du ikke spilder din tid!

  3

  God service

  Når vi taler om god service, så indebærer det helt naturligt de to ovenstående punkter, men ud over det, så handler det også om den individueller kunde og hvad han/hun opfatter som god service. Vi er selv fra Køge og vi ved hvad omtale betyder, vi laver at glade kunder! Vi vil altid forsøge at imødekomme de ønsker og forventninger, der stilles til os, så hver eneste kunde føler sig godt behandlet.

  Ofte stillede spørgsmål​

  En effektiv måde at forebygge skimmel og skidt på fliserne er ved at udføre regelmæssig vedligeholdelse og rengøring. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at holde dine fliser rene og beskyttet: 1. Regelmæssig fejning og rengøring: Fejning af fliserne regelmæssigt kan hjælpe med at fjerne løst snavs og blade, der kan bidrage til skimmelvækst. Rengøring med en mild sæbeopløsning eller fliserensningsmiddel kan også være effektivt til at fjerne pletter og belægninger. 2. Undgå overskydende vand: Undgå at efterlade vandstænk eller pøle på fliserne, da det kan være medvirkende til skimmelvækst. Efter vanding eller regnvejr, sørg for at tørre fliserne af eller lade dem tørre ordentligt.
  Hvis dine fliser bliver beskadiget under rengøringen, er det vigtigt at handle hurtigt for at minimere skaden og forhindre yderligere problemer. Her er nogle skridt, du kan tage: 1. Stop rengøringen: Hvis du opdager, at dine fliser er blevet beskadiget under rengøringen, skal du stoppe med det samme. Fortsætter du med at rengøre eller skrubbe, kan det forværre skaden. 2. Inspektion: Tag dig tid til at inspicere fliserne nøje for at vurdere omfanget af skaden. Bemærk eventuelle revner, brudte fliser eller andre skader. 3. Kontakt en professionel: Hvis skaden er alvorlig eller du er usikker på, hvordan du bedst håndterer det, er det bedst at kontakte en professionel fliserensningsvirksomhed. De vil kunne vurdere skaden og give dig råd om, hvordan den bedst kan repareres eller erstattes.
  Skriv til os

   Angiv opgave

   Vedhæft meget gerne billeder af din opgave