5/5
5 ud af 5 stjerner på Google

Fliserens Næstved

Kvalitet, tillid og god service

Modtag tilbud

  Angiv opgave

  Vedhæft meget gerne billeder af din opgave


  Fliserens som virker!

  På smukke Sydsjælland ligger den lille perle, Næstved. Ved udløbet af Susåen er der udsigt over både å og hav fra byens bedste beliggenheder. Den fantastiske beliggenhed og udsigten er desværre også helt klassiske synonymer for de bedste forhold for algevækst. Derfor vil vi i Danmark med vores mange kilometer kystlinje og indlandsvand opleve, at alger virkelig kan få fat og trives.
  Hos NanoClean har vi taget kampen op mod algerne, så de smukke egne i Danmark kan skinne om kap med søens og havets vande. Når algerne angriber, betyder det nemlig, at dine fliser, din facade og dit tag bliver triste og kedelige at se på, og at det kan blive glat og risikabelt af færdes på, når vejret er vådt eller fugtigt. Vi tilbyder derfor fliserens i Næstved, men også fliserens på resten af Sjælland!

  Hvad koster en fliserens

  Når du vælger os, kan du være helt sikker på, at resultatet lever op til dine forventninger og vores kvalitetskrav. For vi er vores egen hårdeste kritiker.
  Vi har taget kampen op mod algerne, fordi vi mener, at ethvert hus og enhver have skal fremstå fra sin bedste side hele livet igennem og fordi et smukt ydre er ligeså vigtigt som det indre – i hvert fald, når det kommer til dit hjem! Bestil et tilbud, eller ring til os allerede i dag, så giver vi dine fliser en kærlig hånd.

  Hvorfor vælge NanoClean til fliserensning i Næstved?

  Fordi vi vil være bedst til det, vi gør og derfor har brugt mange år på at udvikle den bedst mulige arbejdsplan, når det kommer til fliserens både i Næstved, men også på resten af Sjælland. Med de helt rigtige maskiner og en skånsom tilgang, der kan fjerne selv det mindste spor af alger, flisepest og lav giver vi dine fliser en kærlig omgang, så de kommer til at stå som nye igen.

  Det betyder, at vi ikke bare fjerner de synlige belægninger, men også går ind og behandler for rødder og sporer, så der ikke vokser nye alger op igen med det samme.

  Kvalitet, tillid og god service til alle vores kunder i Næstved

  De tre kerneområder er det, vi har bygget vores firma på og dem, der kommer i første række, når vi er ude hos vores kunder. Det betyder, at du får den bedste kvalitet og service, samtidig med, at vi sørger for, at du kan være helt sikker på og tryg ved, at det arbejde vi udfører lever fuldt op til det vi har lovet.

  Facebook

  ★★★★★

  Fantastisk!

  Fantastisk flot arbejde og service – intet mindre! Vores fliser står som nye.
  facebook
  Dorthe
  via Facebook

  ★★★★★

  Flot arbejde

  Hurtig svar, god service og flot arbejde
  facebook
  Janne
  via Facebook

  ★★★★★

  Klar anbefaling

  Både resultat og service er helt i top! Vil klart anbefale Nis 👌🏼
  facebook
  Martine
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Kan stærkt anbefales

  Imponerende resultat. Vores fliser ser helt nye ud. Kan stærkt anbefales. Fornuftige priser og behagelig service.
  google
  Madeleine
  via Google

  ★★★★★

  Super service

  Super professionel service. Nanoclean ankom til tiden, udførte det aftale arbejde til den aftalte pris, hurtigere end forventet. 👍
  google
  Jensen
  via Google

  ★★★★★

  Flot resultat

  Fliserens. Flot resultat, fin oprydning og ikke mindst serviceminded personale.
  google
  Marck
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Som at få helt nye fliser!

  Vi er meget imponerede over Nanocleans arbejde! Vi flyttede i hus med en gammel fliseterrasse, og var i tvivl om vi skulle lave helt ny terrasse, men forsøgte med en fliserens, og det er blevet helt vildt godt! Vi føler at vi har fået en helt ny terrasse og indkørsel for nærmest ingen penge! Vi vil helt sikkert anbefale Nanoclean til andre!
  trustpilot
  Marie
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Flot arbejde, flotte fliser, og alt efter planen

  Vores fliser var efterhånden mørke og kraftigt angrebet af flisepest. Svært at se hvad farve de havde. Tjekkede marked og tilbud på fliserens, algebehandling og imprægnering, og valget faldt på NanoClean, der udover det nævnte også flydte op med fugesand. 120 kvm. blev behandlet efter aftale, og det har vi ikke fortrudt. Og nej de er ikke som nye, naturligvis, men næsten. Så vi er fuldt tilfredse med arbejdet og resultatet. Og der blev ryddet op, og skyllet der hvor der var “griset”. Meget anbefalelsesværdigt.
  trustpilot
  Bjarne
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Fantastisk facaderens

  I foråret fik vi renset vores husfacade og fliser, som virkelig var blevet beskidte. Vi har købt et hus, som ligger op af en større vej i Roskilde, hvilket har giver meget snavs på overfladerne. Vi var ikke i tvivl om at en rens var vejen frem, men det kom nu stadig bag på os hvor flotte mursten og fliser faktisk stadig var.
  trustpilot
  Hanne
  via Trustpilot
  Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Terasse Rengøring alger

  Kom til tiden – sms før hvornår de kom – alt som Aftalt og flot resultat – kan kun anbefales mange gange – hilsen Niels fra Ishøj strand
  anmeld-haandvaerker-ikon
  NIELS JOHANNESEN AUTOMOBILER ApS
  via Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Algebehandlet fliser og tag

  Som altid er det en fornøjelse at have besøg af Thomas fra NanoClean -i år var det vedligeholdelse af fliserne efter et større rense arbejde sidste år samt den årlige behandling af tag.Thomas er grundigt og meget dygtigt til det han laver.Er allerede bestilt til næste år igen.Mine varmeste anbefalinger herfra
  anmeld-haandvaerker-ikon
  Pernille
  via Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Rensning af fliser

  Thomas fra NanoClean udførte et flot stykke arbejde og vores fliser står nu som var de nye. Derudover havde vi en god dialog omkring opgaven, som blev udført på det aftalte tidspunkt. Bedste anbefalinger.
  anmeld-haandvaerker-ikon
  Rikke
  via Anmeld Håndværker

  Hvordan foregår en fliserens?

  Når du bestiller en fliserens hos NanoClean, vil vi først og fremmest tage udgangspunkt i den generelle tilstand af de fliser du ønsker behandlet. I tilfælde af fliserens i Næstved, eller andre beliggenheder ud til vand, vil det ofte være den samme tilgang vi vælger, nemlig den fulde pakke, så at sige. Det foregår således:

  Lad en fliserens forskønne din have

  1

  Rensning af fliser

  ikke bare renser dine fliser, men også går det så skånsomt, at overfladen ikke tager skade af det. Grunden til, at det er så vigtigt, at vi beskytter overfladen på dine fliser er, at hvis der skabes en ru og beskadiget overflade, vil det give endnu bedre forhold for algerne og derfor gøre, at de hurtigere vender tilbage og ofte gør det i endnu værre grad end før rensningen.Derfor anbefaler vi heller ikke, at du selv går i gang med en højtryksspuler, hvilket ellers kan være fristende for at opnå et hurtigt resultat.

  2

  Algebehandling

  Når fliserne er renset, ser de rigtig flotte ud og mange kan blive fristede til at lade det være det, men det er sådan, at der stadig gemmer sig rødder og sporer fra algerne, selv om de ikke kan ses. På samme måde, som hvis du fjerner bladene fra en mælkebøtte uden af få roden med. Derfor påføres algebehandling efter rensningen. På den måde fjernes alle de sidste spor af alger, og behandlingen varer derved endnu længere. I tilfælde, hvor algerne ikke har fået rigtig fat endnu, kan rensningen udelades og vi går direkte til algebehandlingen. I egne nær vand, som når vi udfører fliserens i Næstved, vil det dog oftest være nødvendigt med en rensning først.

  3

  Imprægnering

  For at give algerne endnu hårdere kår giver vi dine fliser en imprægnering, når algebehandlingen er tørret ind og har haft tid til at virke. Det betyder, at dine fliser ikke suger fugt til sig og derfor ikke opfylder det, der regnes for optimale kår for algevækst. Du vil opleve, at en imprægnering giver den foregående behandling endnu længere levetid. Ved årlig efterbehandling af dine fliser, garanterer vi at der ikke dannes flisepest de næste 15 år!

  Skriv til os

   Angiv opgave

   Vedhæft meget gerne billeder af din opgave