Fliserens priser

Fliserens priser

Nedenfor har vi samlet et overblik over vores priser på fliserens. Det er vigtigt for os at vores fliserens priser er 100 % gennemskuelige så du nemt og hurtigt kan se hvor meget din opgave koster. Alle vores priser er inkl. moms og der kommer ikke opstartsgebyr, kørselstillæg eller andre tillæg på din regning. Vores priser tager udgangspunkt i et ryddet og nemt tilgængeligt areal med adgang til vand. Har du en anderledes, svær, eller speciel opgaver står vi ikke tilbage for også at udføre den, bestil et tilbud i dag, så vender vi tilbage indenfor 48 timer. Du kan kontakte os på 31322562, ved at skrive til vores mail info@nanoclean.dk eller ved at udfylde kontaktformularen her på siden.

rensning af fliser

Under 100 kvm

Fliserens
36 kr. pr. m2
min. 3.240 kr. pr. opgave

Fliserens og algebehandling
42 kr. pr. m2
min. 3.570 kr. pr. opgave

Fliserens, algebehandling og imprægnering
66 kr. pr. m2
min. 3.960 kr. pr. opgave

Fliserens Vallensbæk

Over 100 kvm

Fliserens
32 kr. pr. m2

Fliserens og algebehandling
39 kr. pr. m2

Fliserens, algebehandling og imprægnering
60 kr. pr. m2

fliserens priser

Erhverv og offentligt sektor

Priser på fliserens til erhverv og offentlige institutioner er som udgangspunkt de samme som til private, men med den undtagelse at opgaverne ofte er af en størrelse og varighed hvor vi kan udarbejde en fordelagtig pris. Bestil et tilbud, eller giv os et kald. Så vender vi tilbage med en pris på netop jeres opgave. Vi kommer også meget gerne forbi og giver en prøverens, så I kan se hvor flot jeres belægning kan blive. Husk at vi også kan hjælpe med facaderens.

Bestil tilbud

  Angiv opgave

  Vedhæft meget gerne billeder af din opgave


  Priser på fliserens

  Når du vil bestille en rens af dine fliser, skal du starte med at bestille et tilbud på din opgave. Her er det vigtigt at du beskriver din opgave så detaljeret som muligt, så vi kan give den rigtige pris første gang. I langt de fleste tilfælde er det ikke nødvendigt at vi kommer forbi inden vi udføre fliserens. Derfor er det vigtigt at du måler dit fliseareal korrekt op, så den pris vi har aftalt kan overholdes. Når du accepterer vores tilbud får du en dato for hvornår arbejdet vil blive udført. Har du bestilt fliserens med imprægnering vil arbejde oftest blive udført over 2 dage. Imprægnering af fliser kræver en tør overfalde og kan kun udføres når vejret tillader det. Imprægnering bliver normalt udført mellem 1 dag – 3 uger efter udført fliserens.

  ​Udover de priser på fliserens du kan se ovenover, klare vi også masser af andre opgaver. Har du f.eks. trapper, kælderskakt, facade, tag eller træterrasse, som også kunne bruge en rens, kan vi også hjælpe med det. Udover prisen på din fliserens kommer evt. tilkøb af fugesand og udfejning.

  Skriv til os

   Angiv opgave

   Vedhæft meget gerne billeder af din opgave