5/5
5 ud af 5 stjerner på Google

Fliserens Ringsted

Kvalitet, tillid og god service

Modtag tilbud

  Angiv opgave

  Vedhæft meget gerne billeder af din opgave


  Fliserens som virker!

  Hvor længe er det egentlig siden, at du sidst så på dine fliser? Altså rigtig så på dem? De er sandsynligvis ikke nær så smukke i udseendet, som de var oprindeligt. Hvis de ser lidt eller meget triste ud og langt fra ser ud, som de gjorde engang, så er det måske ved at være på tide, at du får bestilt en grundig fliserens.
  Fliserne ligger uden i al slags vejr året rundt. Det medfører selvfølgelig, at der sker en vis påvirkning. Det kan være i form af almindeligt skidt og slid, og det kan også være i form af alger, mos og andre små vækster. Vi laver fliserens på sjælland

  Priser på fliserens i Rignsted

  Vi har ingen kørselstilæg i Ringsted, så de priser du ser er gældende. Se vores oversigt og se hvad du skal betale.

  Kompetent fliserens i Ringsted og omegn

  Lad en af vores lokale og professionelle fliserensere klare opgaven. Overlader du opgaven til os, så vil vi på bedste vis sørge for, at fliserne igen bliver både smukke og sunde. Det, du får, når du hyrer din lokale fliserens i Ringsted hos os, er:

  Der er således mange fordele ved at hyre en professionel fra NanoClean, og at vi er lokalkendte, og altså bekendte med miljøet og hvad det betyder for fliserne, er klart en fordel for begge parter.

  Facebook

  ★★★★★

  Fantastisk!

  Fantastisk flot arbejde og service – intet mindre! Vores fliser står som nye.
  facebook
  Dorthe
  via Facebook

  ★★★★★

  Flot arbejde

  Hurtig svar, god service og flot arbejde
  facebook
  Janne
  via Facebook

  ★★★★★

  Klar anbefaling

  Både resultat og service er helt i top! Vil klart anbefale Nis 👌🏼
  facebook
  Martine
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Kan stærkt anbefales

  Imponerende resultat. Vores fliser ser helt nye ud. Kan stærkt anbefales. Fornuftige priser og behagelig service.
  google
  Madeleine
  via Google

  ★★★★★

  Super service

  Super professionel service. Nanoclean ankom til tiden, udførte det aftale arbejde til den aftalte pris, hurtigere end forventet. 👍
  google
  Jensen
  via Google

  ★★★★★

  Flot resultat

  Fliserens. Flot resultat, fin oprydning og ikke mindst serviceminded personale.
  google
  Marck
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Som at få helt nye fliser!

  Vi er meget imponerede over Nanocleans arbejde! Vi flyttede i hus med en gammel fliseterrasse, og var i tvivl om vi skulle lave helt ny terrasse, men forsøgte med en fliserens, og det er blevet helt vildt godt! Vi føler at vi har fået en helt ny terrasse og indkørsel for nærmest ingen penge! Vi vil helt sikkert anbefale Nanoclean til andre!
  trustpilot
  Marie
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Flot arbejde, flotte fliser, og alt efter planen

  Vores fliser var efterhånden mørke og kraftigt angrebet af flisepest. Svært at se hvad farve de havde. Tjekkede marked og tilbud på fliserens, algebehandling og imprægnering, og valget faldt på NanoClean, der udover det nævnte også flydte op med fugesand. 120 kvm. blev behandlet efter aftale, og det har vi ikke fortrudt. Og nej de er ikke som nye, naturligvis, men næsten. Så vi er fuldt tilfredse med arbejdet og resultatet. Og der blev ryddet op, og skyllet der hvor der var “griset”. Meget anbefalelsesværdigt.
  trustpilot
  Bjarne
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Fantastisk facaderens

  I foråret fik vi renset vores husfacade og fliser, som virkelig var blevet beskidte. Vi har købt et hus, som ligger op af en større vej i Roskilde, hvilket har giver meget snavs på overfladerne. Vi var ikke i tvivl om at en rens var vejen frem, men det kom nu stadig bag på os hvor flotte mursten og fliser faktisk stadig var.
  trustpilot
  Hanne
  via Trustpilot
  Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Terasse Rengøring alger

  Kom til tiden – sms før hvornår de kom – alt som Aftalt og flot resultat – kan kun anbefales mange gange – hilsen Niels fra Ishøj strand
  anmeld-haandvaerker-ikon
  NIELS JOHANNESEN AUTOMOBILER ApS
  via Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Algebehandlet fliser og tag

  Som altid er det en fornøjelse at have besøg af Thomas fra NanoClean -i år var det vedligeholdelse af fliserne efter et større rense arbejde sidste år samt den årlige behandling af tag.Thomas er grundigt og meget dygtigt til det han laver.Er allerede bestilt til næste år igen.Mine varmeste anbefalinger herfra
  anmeld-haandvaerker-ikon
  Pernille
  via Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Rensning af fliser

  Thomas fra NanoClean udførte et flot stykke arbejde og vores fliser står nu som var de nye. Derudover havde vi en god dialog omkring opgaven, som blev udført på det aftalte tidspunkt. Bedste anbefalinger.
  anmeld-haandvaerker-ikon
  Rikke
  via Anmeld Håndværker

  Lav en fast aftale om fliserens i Ringsted

  Kontakt os i dag, og få lavet en god aftale. Det kan fint være som en form for abonnementsaftale eller en fast aftale, der går ud på, at han kommer cirka en gang om året og giver alle fliserne en grundig fliserens og efterbehandling.
  Gør du det, så vil samtlige fliser på din matrikel stå så smukke som nye, de vil ikke stå med glatte skridfarlige algeforekomster på og desuden vil de kunne holde meget længere.
  Der er således mange fordele ved at lade din lokale fliserenser tage sig af at holde dine havefliser algefri.

  Hvordan foregår det, når vi rykker ud til fliserens

  Hele processen er en flertrinsraket som typisk strækker sig over 3 faser og alle faser i processen er vigtige.

  Når selve arbejdet sættes i gang, så lægges der ud med en meget grundig afrensning af fliserne.

  Dernæst påføres selve algebehandlingsmidlet. Det skal dække hele flisearealet, og det skal sidde på i noget tid, så det kan sidde at arbejde. Dette middel skal sørge for, at alger, mos og flisepest forsvinder. Også de små mikroorganismer og sporer skal fjernes, ellers vil de snart slå sig ned igen.

  Når det har siddet den tid, det skal, og er blevet godt tørt, så kommer vi igen for at foretage imprægneringen. Denne del er processen er også meget vigtig. Det er nemlig her, at der lægges en tynd hinde på fliserne og fugerne, som forhindrer væksterne i at slå sig ned der igen i den kommende lange tid.

  Til allersidst vil det være sådan, at der kun mangler den sidste finish, hvilket er at fylde nyt fugesand i fugerne. Det gamle sand blev spulet væk under den første afrensning, så det skal selvfølgelig erstattes af noget nyt rent sand.

  Fliserens i Ringsted – red dine fliser

  Efter rensningen kommer fliserne til at stå smukke og friske igen. Men der er også hele den mere fornuftige side af sagen.

  Det er nemlig sådan, at fliser skal renses og behandles regelmæssigt for ikke at komme til at lide under algeangrebet.

  Alger holder virkelig godt på fugt. Denne fugt kan over tid nedbryde fliserne, der ikke har godt af at stå konstant under fugt. Når først fliserne begynder at smuldre, så er de ikke så meget værd som fliser, og så skal de skiftes ud.

  Hvis du sørger for et regelmæssigt besøg af os, så undgår du at skulle skifte de angrebne fliser ud.

  Hvis du har glatte fliser på din grund, så bliver disse fliser glatte, hvis der gror alger på dem. Det kan risikere at blive slemt, hvis nogen glider på dem. Derfor skal glatte fliser også have en god fliserens.

  Skriv til os

   Angiv opgave

   Vedhæft meget gerne billeder af din opgave