Fliserens Roskilde

Vi tilbyder professionel fliserensning i Roskilde.

Med mange års erfaring med fliserens lægger vi stadig i dag stor stolthed i et godt og grundigt udført stykke arbejde. Det afspejler sig også i de tre ting vi vægter højest i hverdagen, kvalitet, tillid og god service.

Fliserens Roskilde

Vidste du at Roskildes flotte placering ud til Roskilde fjord, faktisk gør at dine fliser er mere udsatte overfor alger og flisepest? Om du har fliser i indkørslen, på terrassen eller hele vejen rundt om huset, så ved du, at de med tiden kan blive kedelige og triste at se på. Rigtig mange oplever, at fliserne dækkes af flisepest og alger og derfor mister deres oprindelige farve og liv. Vi kan heldigvis hjælpe med en fliserens i Roskilde.
Hos NanoClean har vi specialiseret os i udendørs fliserens og vedligeholdelse. Derfor kan vi også hjælpe dig md at give dine fliser en overhaling, der giver hele udendørsområdet et ansigtsløft og gør indkørslen eller terrassen klar til det nye år.

Pris på fliserens ​i Roskilde

Vi har salmet vores priser så du nemt og hurtigt kan få et overskueligt overblik. Vi kan klare alle former for opgaver, så tøv ikke med at kontakte os, så har du svar indenfor 24 timer. ​

Den mest skånsomme fliserens til dine fliser

Det kan være fristende at spule fliserne over med en højstryksrenser for at fjerne alger, skidt og flisepest, men det er utroligt hårdt for fliserne og efterlader overfladen ru, skadet og endnu mere modtagelig for skidt og algeangreb.

Når du hyrer os til at løse opgaven i stedet, bruger vi en skånsom, men yderst effektiv rensemetode, der fjerner alle alger og skidt, så fliserne fremstår uden skidt, alger og flisepest. For at du kan være sikker på at alle rester, sporer og småalger er fjernet behørigt, efterbehandler vi dine fliser med en algebehandling.

Som en sidste del af fliserensen behandles fliserne med en imprægnering, der gør dem uimodtagelige overfor fugt og vand. På den måde bliver det sværere for algerne at finde steder at slå rod og næring i fremtiden.

Hele vores behandling bliver udført på en måde, der er skånsom for fliserne samtidig med at det er effektivt og giver et varigt resultat. Vi tilbyder ikke bare fliserens i Roskilde, men på hele Sjælland.

Pas på glatte fliser

Det er ikke udelukkende et kosmetisk problem, når der er brug for en fliserens. Når fliserne med tiden bliver angrebet af alger oplever mange, at det ikke kun er flisernes udseende, der ændrer sig. Algerne kan også være med til at gøre fliserne glatte især i vådt vejr.

Det er både upraktisk og farligt, hvis ikke der bliver gjort noget ved det og det betyder, at man skal færdes med forsigtighed, når det har regnet eller sneet.

Når du bestiller en fliserens i Roskilde eller et andet område, så vil du opleve, at underlaget bliver sikrere og at der selv i regn og slud ikke er problemer med glatte fliser ud over det sædvantlige i frostvejr.

Er du interesseret i at vide mere om fliserens i Roskilde eller på Sjælland generelt, så giv os et kald og hør, hvad vi kan gøre for dine fliser!

NanoClean klare også andre opgaver

1

Kvalitet

Når man som os lægger stolthed i sit arbejde og dermed gerne vil gøre sit ypperste for at opnå det bedst mulige resultat, resulterer det i kvalitet Rigtig mange siger – som os – at de ikke går på kompromis med kvaliteten, men vi mener det. Når du vælger os til at udføre en fliserens i Roskilde, så går vi ikke på kompromis med kvaliteten og du kan derfor være sikker på et resultat, der lever fuldt op til dine forventninger.

2

Tillid

For os er det vigtigt, at du kan stole på det vi aftaler. For dig er tilliden vigtigt, fordi du hyrer os til at udføre arbejde i eller omkring dit hjem. Når vi laver en aftale er det vores fornemmeste opgave at sørge for, at den bliver overholdt. Skulle der være noget, der kommer i vejen – vejr og vind eller lignende – så kontakter vi dig så hurtigt som muligt. Tilliden og det, at leve op til den er en naturlig del af vores arbejde og ligger meget tæt op ad den tredje ting vi vægter højest i firmaet.

3

God service

Det er svært for andre end kunden at definere, hvad god service er. For os er det en kombination af de to ovenstående kernepunkter og en portion godt humør oveni. Vi lader det være op til den enkelte kunde at vurdere, hvad den gode service indebærer for dem.

Skriv til os

    Angiv opgave

    Vedhæft meget gerne billeder af din opgave