5/5
5 ud af 5 stjerner på Google

Fliserens Roskilde

Kvalitet, tillid og god service

Modtag tilbud

  Angiv opgave

  Vedhæft meget gerne billeder af din opgave


  Vi tilbyder professionel fliserensning i Roskilde.

  Med mange års erfaring med fliserens lægger vi stadig i dag stor stolthed i et godt og grundigt udført stykke arbejde. Det afspejler sig også i de tre ting vi vægter højest i hverdagen, kvalitet, tillid og god service.

  Pris på fliserens ​i Roskilde

  Vi har salmet vores priser så du nemt og hurtigt kan få et overskueligt overblik. Vi kan klare alle former for opgaver, så tøv ikke med at kontakte os, så har du svar indenfor 24 timer. ​

  Fliserens Roskilde

  Vidste du at Roskildes flotte placering ud til Roskilde fjord, faktisk gør at dine fliser er mere udsatte overfor alger og flisepest? Om du har fliser i indkørslen, på terrassen eller hele vejen rundt om huset, så ved du, at de med tiden kan blive kedelige og triste at se på. Rigtig mange oplever, at fliserne dækkes af flisepest og alger og derfor mister deres oprindelige farve og liv. Vi kan heldigvis hjælpe med en fliserens i Roskilde.

  Hos NanoClean har vi specialiseret os i udendørs fliserens og vedligeholdelse. Derfor kan vi også hjælpe dig md at give dine fliser en overhaling, der giver hele udendørsområdet et ansigtsløft og gør indkørslen eller terrassen klar til det nye år.

  Facebook

  ★★★★★

  Fantastisk!

  Fantastisk flot arbejde og service – intet mindre! Vores fliser står som nye.
  facebook
  Dorthe
  via Facebook

  ★★★★★

  Flot arbejde

  Hurtig svar, god service og flot arbejde
  facebook
  Janne
  via Facebook

  ★★★★★

  Klar anbefaling

  Både resultat og service er helt i top! Vil klart anbefale Nis 👌🏼
  facebook
  Martine
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Kan stærkt anbefales

  Imponerende resultat. Vores fliser ser helt nye ud. Kan stærkt anbefales. Fornuftige priser og behagelig service.
  google
  Madeleine
  via Google

  ★★★★★

  Super service

  Super professionel service. Nanoclean ankom til tiden, udførte det aftale arbejde til den aftalte pris, hurtigere end forventet. 👍
  google
  Jensen
  via Google

  ★★★★★

  Flot resultat

  Fliserens. Flot resultat, fin oprydning og ikke mindst serviceminded personale.
  google
  Marck
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Som at få helt nye fliser!

  Vi er meget imponerede over Nanocleans arbejde! Vi flyttede i hus med en gammel fliseterrasse, og var i tvivl om vi skulle lave helt ny terrasse, men forsøgte med en fliserens, og det er blevet helt vildt godt! Vi føler at vi har fået en helt ny terrasse og indkørsel for nærmest ingen penge! Vi vil helt sikkert anbefale Nanoclean til andre!
  trustpilot
  Marie
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Flot arbejde, flotte fliser, og alt efter planen

  Vores fliser var efterhånden mørke og kraftigt angrebet af flisepest. Svært at se hvad farve de havde. Tjekkede marked og tilbud på fliserens, algebehandling og imprægnering, og valget faldt på NanoClean, der udover det nævnte også flydte op med fugesand. 120 kvm. blev behandlet efter aftale, og det har vi ikke fortrudt. Og nej de er ikke som nye, naturligvis, men næsten. Så vi er fuldt tilfredse med arbejdet og resultatet. Og der blev ryddet op, og skyllet der hvor der var “griset”. Meget anbefalelsesværdigt.
  trustpilot
  Bjarne
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Fantastisk facaderens

  I foråret fik vi renset vores husfacade og fliser, som virkelig var blevet beskidte. Vi har købt et hus, som ligger op af en større vej i Roskilde, hvilket har giver meget snavs på overfladerne. Vi var ikke i tvivl om at en rens var vejen frem, men det kom nu stadig bag på os hvor flotte mursten og fliser faktisk stadig var.
  trustpilot
  Hanne
  via Trustpilot
  Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Terasse Rengøring alger

  Kom til tiden – sms før hvornår de kom – alt som Aftalt og flot resultat – kan kun anbefales mange gange – hilsen Niels fra Ishøj strand
  anmeld-haandvaerker-ikon
  NIELS JOHANNESEN AUTOMOBILER ApS
  via Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Algebehandlet fliser og tag

  Som altid er det en fornøjelse at have besøg af Thomas fra NanoClean -i år var det vedligeholdelse af fliserne efter et større rense arbejde sidste år samt den årlige behandling af tag.Thomas er grundigt og meget dygtigt til det han laver.Er allerede bestilt til næste år igen.Mine varmeste anbefalinger herfra
  anmeld-haandvaerker-ikon
  Pernille
  via Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Rensning af fliser

  Thomas fra NanoClean udførte et flot stykke arbejde og vores fliser står nu som var de nye. Derudover havde vi en god dialog omkring opgaven, som blev udført på det aftalte tidspunkt. Bedste anbefalinger.
  anmeld-haandvaerker-ikon
  Rikke
  via Anmeld Håndværker

  Den mest skånsomme fliserens til dine fliser

  Det kan være fristende at spule fliserne over med en højstryksrenser for at fjerne alger, skidt og flisepest, men det er utroligt hårdt for fliserne og efterlader overfladen ru, skadet og endnu mere modtagelig for skidt og algeangreb.

  Når du hyrer os til at løse opgaven i stedet, bruger vi en skånsom, men yderst effektiv rensemetode, der fjerner alle alger og skidt, så fliserne fremstår uden skidt, alger og flisepest. For at du kan være sikker på at alle rester, sporer og småalger er fjernet behørigt, efterbehandler vi dine fliser med en algebehandling.

  Som en sidste del af fliserensen behandles fliserne med en imprægnering, der gør dem uimodtagelige overfor fugt og vand. På den måde bliver det sværere for algerne at finde steder at slå rod og næring i fremtiden.

  Hele vores behandling bliver udført på en måde, der er skånsom for fliserne samtidig med at det er effektivt og giver et varigt resultat. Vi tilbyder ikke bare fliserens i Roskilde, men på hele Sjælland.

  Pas på glatte fliser

  Det er ikke udelukkende et kosmetisk problem, når der er brug for en fliserens. Når fliserne med tiden bliver angrebet af alger oplever mange, at det ikke kun er flisernes udseende, der ændrer sig. Algerne kan også være med til at gøre fliserne glatte især i vådt vejr.

  Det er både upraktisk og farligt, hvis ikke der bliver gjort noget ved det og det betyder, at man skal færdes med forsigtighed, når det har regnet eller sneet.

  Når du bestiller en fliserens i Roskilde eller et andet område, så vil du opleve, at underlaget bliver sikrere og at der selv i regn og slud ikke er problemer med glatte fliser ud over det sædvantlige i frostvejr.

  Er du interesseret i at vide mere om fliserens i Roskilde eller på Sjælland generelt, så giv os et kald og hør, hvad vi kan gøre for dine fliser!

  NanoClean klare også andre opgaver

  1

  Kvalitet

  Når man som os lægger stolthed i sit arbejde og dermed gerne vil gøre sit ypperste for at opnå det bedst mulige resultat, resulterer det i kvalitet Rigtig mange siger – som os – at de ikke går på kompromis med kvaliteten, men vi mener det. Når du vælger os til at udføre en fliserens i Roskilde, så går vi ikke på kompromis med kvaliteten og du kan derfor være sikker på et resultat, der lever fuldt op til dine forventninger.

  2

  Tillid

  For os er det vigtigt, at du kan stole på det vi aftaler. For dig er tilliden vigtigt, fordi du hyrer os til at udføre arbejde i eller omkring dit hjem. Når vi laver en aftale er det vores fornemmeste opgave at sørge for, at den bliver overholdt. Skulle der være noget, der kommer i vejen – vejr og vind eller lignende – så kontakter vi dig så hurtigt som muligt. Tilliden og det, at leve op til den er en naturlig del af vores arbejde og ligger meget tæt op ad den tredje ting vi vægter højest i firmaet.

  3

  God service

  Det er svært for andre end kunden at definere, hvad god service er. For os er det en kombination af de to ovenstående kernepunkter og en portion godt humør oveni. Vi lader det være op til den enkelte kunde at vurdere, hvad den gode service indebærer for dem.

  Skriv til os

   Angiv opgave

   Vedhæft meget gerne billeder af din opgave