5/5
5 ud af 5 stjerner på Google

Fliserens på Sjælland

Kvalitet, tillid og god service

Modtag tilbud

  Angiv opgave

  Vedhæft meget gerne billeder af din opgave


  Fliserens som virker!

  Når dine fliser skal renses og efterbehandles på bedste vis, så kontakt din lokale fliserenser på Sjælland. Vi rykker ud med fagfolk og specialudstyr på hele Sjælland og får dine fliser til at se ud som var de nye. Fliser ligger jo i sagens natur udenfor året rundt. Det betyder så, at de udsættes for til tider voldsomt vejr og vind. Derfor bliver de selvfølgelig påvirket af vejr og vind og almindeligt snavs og slid. Med tiden kommer dette snavs til at sidde rigtig godt fast. 

  Desuden bliver fliser blandt andet angrebet af alger, mos og flisepest. Over tid kommer fliserne til at se mere og mere triste ud. Denne tristhed kan renses af fliserne. Det kræver en vis ekspertise at rense fliserne både skånsomt og effektivt. Efter rensningen følger efterbehandlingen, som kan beskytte fliserne imod snavs og algeangreb i en længere periode.

  Se vores priser på fliserens på sjælland

  Få renset og behandlet fliserne, før skaderne sker. Det er jo altid både nemmere og billigere at forebygge skaderne end at få skiftet fliserne ud.

  Kontakt os og få lavet et personligt tilbud på en fliserens, som holder i flere år. Se vores priser her:

  Hvorfor skal fliser renses?

  Der er flere gode grunde til at få renset og efterbehandlet fliserne.

  Det vil sige, at der er både æstetiske og praktiske grunde til at få dine havefliser renset og behandlet. Læs mere om hvordan vi renser fliser.

  Facebook

  ★★★★★

  Fantastisk!

  Fantastisk flot arbejde og service – intet mindre! Vores fliser står som nye.
  facebook
  Dorthe
  via Facebook

  ★★★★★

  Flot arbejde

  Hurtig svar, god service og flot arbejde
  facebook
  Janne
  via Facebook

  ★★★★★

  Klar anbefaling

  Både resultat og service er helt i top! Vil klart anbefale Nis 👌🏼
  facebook
  Martine
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Kan stærkt anbefales

  Imponerende resultat. Vores fliser ser helt nye ud. Kan stærkt anbefales. Fornuftige priser og behagelig service.
  google
  Madeleine
  via Google

  ★★★★★

  Super service

  Super professionel service. Nanoclean ankom til tiden, udførte det aftale arbejde til den aftalte pris, hurtigere end forventet. 👍
  google
  Jensen
  via Google

  ★★★★★

  Flot resultat

  Fliserens. Flot resultat, fin oprydning og ikke mindst serviceminded personale.
  google
  Marck
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Som at få helt nye fliser!

  Vi er meget imponerede over Nanocleans arbejde! Vi flyttede i hus med en gammel fliseterrasse, og var i tvivl om vi skulle lave helt ny terrasse, men forsøgte med en fliserens, og det er blevet helt vildt godt! Vi føler at vi har fået en helt ny terrasse og indkørsel for nærmest ingen penge! Vi vil helt sikkert anbefale Nanoclean til andre!
  trustpilot
  Marie
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Flot arbejde, flotte fliser, og alt efter planen

  Vores fliser var efterhånden mørke og kraftigt angrebet af flisepest. Svært at se hvad farve de havde. Tjekkede marked og tilbud på fliserens, algebehandling og imprægnering, og valget faldt på NanoClean, der udover det nævnte også flydte op med fugesand. 120 kvm. blev behandlet efter aftale, og det har vi ikke fortrudt. Og nej de er ikke som nye, naturligvis, men næsten. Så vi er fuldt tilfredse med arbejdet og resultatet. Og der blev ryddet op, og skyllet der hvor der var “griset”. Meget anbefalelsesværdigt.
  trustpilot
  Bjarne
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Fantastisk facaderens

  I foråret fik vi renset vores husfacade og fliser, som virkelig var blevet beskidte. Vi har købt et hus, som ligger op af en større vej i Roskilde, hvilket har giver meget snavs på overfladerne. Vi var ikke i tvivl om at en rens var vejen frem, men det kom nu stadig bag på os hvor flotte mursten og fliser faktisk stadig var.
  trustpilot
  Hanne
  via Trustpilot
  Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Terasse Rengøring alger

  Kom til tiden – sms før hvornår de kom – alt som Aftalt og flot resultat – kan kun anbefales mange gange – hilsen Niels fra Ishøj strand
  anmeld-haandvaerker-ikon
  NIELS JOHANNESEN AUTOMOBILER ApS
  via Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Algebehandlet fliser og tag

  Som altid er det en fornøjelse at have besøg af Thomas fra NanoClean -i år var det vedligeholdelse af fliserne efter et større rense arbejde sidste år samt den årlige behandling af tag.Thomas er grundigt og meget dygtigt til det han laver.Er allerede bestilt til næste år igen.Mine varmeste anbefalinger herfra
  anmeld-haandvaerker-ikon
  Pernille
  via Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Rensning af fliser

  Thomas fra NanoClean udførte et flot stykke arbejde og vores fliser står nu som var de nye. Derudover havde vi en god dialog omkring opgaven, som blev udført på det aftalte tidspunkt. Bedste anbefalinger.
  anmeld-haandvaerker-ikon
  Rikke
  via Anmeld Håndværker

  Effektiv fliserensning på Sjælland

  Fliser skal renses grundigt, men skånsomt, før de eventuelt bliver efterbehandlet. Når NanoClean rykker ud, kan du være sikker på, at fliserne bliver renset og behandlet lige efter bogen. Det foregår med specieltudviklet udstyr, som grundet dysernes vinkel og den høje rotation skåner fliserne mest muligt, men stadig renser skidt, alger og flisepest væk. Så bestil et tilbud til fliserens på Sjælland.

  Hvordan kan alger skade fliserne?

  Det kan skade fliserne, at de står under vand i en længere periode. Det gør de, hvis de er dækket af mos og alger. Den konstante fugt kan skade fliserne. Dels kan de udsættes for frostsprængning, og dels kan fliserne stille og roligt erodere, hvis de ikke får tørret helt ud imellem perioderne med fugt. 

  Når en flise smuldrer, går den i opløsning. Når fliserne over tid går i opløsning, så går der ikke længe, før de må skiftes ud. Det er jo klart nemmere og billigere at holde fliserne ved lige – frem for at skulle have de gamle fliser gravet op, jord, grus og sand nivelleret og gjort klar og så have lagt helt nye fliser. Vedligeholdelse betaler sig – også når det drejer sig om fliser i haven.

  Lad en fliserens forskønne din have

  Få sat fliserensningen i system ved at tegne et abonnement på opgaven. Med en fast aftale er der sørget for, at det bliver gjort på det rette tidspunkt. Vi kommer velforberedt ud til din fliserens på Sjælland.

  Det betyder, at dine fliser i haven altid står smukke og rene. Det højner din haves æstetiske udtryk betydeligt. Det kommer til at se så meget bedre ud, end man skulle tro. Ved før- og efter-billeder vil forskellen være meget markant.

  Skal din have også se flot og velholdt ud, så bør du ikke undervurdere, hvor meget flisernes udseende betyder i forhold til helhedsudtrykket.

  Selv om flisearealerne nok udgør en mindre del af haven, så har deres look ret meget at sige. Prøv det, og du bliver overrasket over resultatet.

  NanoClean klare også andre opgaver

  Har du også andre relaterede opgaver i dit udemiljø, så kan du roligt bede NanoClean om at udvide jeres aftale.

  Vi står gerne for alt, der har med algebehandling på tag, murværk, terrasse eller andre steder – og på steder, hvor det er meget vanskeligt at komme til.

  Vi hjælper også gerne med rensning af tagrender og nedløbsrør.

  I det hele taget kan du få skruet en helt individuel aftale sammen, så du slipper for at tænke på vedligeholdelse af fliser, fag, facade og tagrender.

  Der skal nok være andre opgaver, som du kan tage dig af, mens du overlade disse grovere af slagsen til dette pålidelige firma.

  FAQ: Fliserens Sjælland

  Velkommen til vores FAQ om fliserensning på Sjælland. Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål omkring fliserensning.

  Hvad koster en fliserensning?
  Prisen for en fliserensning kan variere afhængigt af flere faktorer, herunder omfanget af arbejdet, størrelsen på det område, der skal renses, og den valgte metode til fliserensning. For at få en nøjagtig pris anbefaler vi at kontakte os hos NanoClean ApS, så vi kan foretage en vurdering af dine fliser og give dig et skræddersyet tilbud baseret på dine specifikke behov. Du kan også finde yderligere informationer omkring vores priser på vores hjemmeside.
   
  Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og garanterer en professionel og effektiv fliserensning på Sjælland
  Hvad er fliserens?
  Fliserens er en proces, der bruges til at fjerne snavs, alger, mos og andre forurenende stoffer fra fliser. Det er en effektiv måde at genopfriske udseendet af fliser og forlænge deres levetid.
  Hvornår bør man få renset fliser?
  Det anbefales at få renset fliserne mindst en gang om året for at opretholde deres udseende og sikkerhed. Hvis du bemærker tegn på alger, mos eller snavs, kan det være nødvendigt at få renset fliserne tidligere.
   
  Hvorfor er det vigtigt at få renset fliser?
  Rensning af fliser er vigtigt af flere årsager. For det første forbedrer det flisernes udseende og giver dem et nyt og friskt udseende. For det andet forhindrer det, at fliserne bliver glatte og farlige at gå på, især når de er våde. En dybdegående rensning af fliser, kombineret med en effektiv algebehandling løser problemet. Endelig forlænger regelmæssig fliserens også flisernes levetid.
  Hvorfor bør jeg få foretaget imprægnering af fliser?
  Imprægnering af fliser er en god investering, da det hjælper med at forlænge flisernes levetid og beskytte dem mod skader forårsaget af snavs og fugt. Imprægneringen bør påføres når fliserne er helt tørre og efter en algebehandling eller fliserens. Det gør også rengøringen af fliserne lettere i fremtiden, da fliserne er mere modstandsdygtige, hvilket gør det sværere for alger og fugt at trænge ned i fliserne.
  Kontakt os
  Har du yderligere spørgsmål om fliserensning, imprægnering af fliser eller algebehandling på Sjælland? Eller ønsker du blot at bestille vores professionelle tjenester?
   
  Så kan du kontakte os på følgende måder:
   
  • Telefon: 31 32 25 62
  • E-mail: info@nanoclean.dk
   
  Vores venlige og erfarne personale vil være glade for at besvare dine spørgsmål, give dig rådgivning og hjælpe dig med at planlægge en tid, der passer dig bedst. Vi stræber efter at levere enestående kundeservice og sikre, at dine fliser forbliver rene og smukke.
  Skriv til os

   Angiv opgave

   Vedhæft meget gerne billeder af din opgave