Fliserens på Sjælland

Fliserens som virker!

Når dine fliser skal renses og efterbehandles på bedste vis, så kontakt din lokale fliserenser på Sjælland. Vi rykker ud med fagfolk og specialudstyr på hele Sjælland og får dine fliser til at se ud som var de nye.
Fliser ligger jo i sagens natur udenfor året rundt. Det betyder så, at de udsættes for til tider voldsomt vejr og vind. Derfor bliver de selvfølgelig påvirket af vejr og vind og almindeligt snavs og slid. Med tiden kommer dette snavs til at sidde rigtig godt fast. Desuden bliver fliser blandt andet angrebet af alger, mos og flisepest. Over tid kommer fliserne til at se mere og mere triste ud. Denne tristhed kan renses af fliserne. Det kræver en vis ekspertise at rense fliserne både skånsomt og effektivt. Efter rensningen følger efterbehandlingen, som kan beskytte fliserne imod snavs og algeangreb i en længere periode.

Se vores priser på fliserens på sjælland

Få renset og behandlet fliserne, før skaderne sker. Det er jo altid både nemmere og billigere at forebygge skaderne end at få skiftet fliserne ud.

Kontakt os og få lavet et personligt tilbud på en fliserens, som holder i flere år. Se vores priser her:

Hvorfor skal fliser renses?

Der er flere gode grunde til at få renset og efterbehandlet fliserne.

Det vil sige, at der er både æstetiske og praktiske grunde til at få dine havefliser renset og behandlet. Læs mere om hvordan vi renser fliser.

Effektiv fliserensning på Sjælland

Fliser skal renses grundigt, men skånsomt, før de eventuelt bliver efterbehandlet. Når NanoClean rykker ud, kan du være sikker på, at fliserne bliver renset og behandlet lige efter bogen. Det foregår med specieltudviklet udstyr, som grundet dysernes vinkel og den høje rotation skåner fliserne mest muligt, men stadig renser skidt, alger og flisepest væk. Så bestil et tilbud til fliserens på Sjælland.

Hvordan kan alger skade fliserne?

Det kan skade fliserne, at de står under vand i en længere periode. Det gør de, hvis de er dækket af mos og alger. Den konstante fugt kan skade fliserne.
Dels kan de udsættes for frostsprængning, og dels kan fliserne stille og roligt erodere, hvis de ikke får tørret helt ud imellem perioderne med fugt. Når en flise smuldrer, går den i opløsning.
Når fliserne over tid går i opløsning, så går der ikke længe, før de må skiftes ud.
Det er jo klart nemmere og billigere at holde fliserne ved lige – frem for at skulle have de gamle fliser gravet op, jord, grus og sand nivelleret og gjort klar og så have lagt helt nye fliser. Vedligeholdelse betaler sig – også når det drejer sig om fliser i haven.

Lad en fliserens forskønne din have

Få sat fliserensningen i system ved at tegne et abonnement på opgaven. Med en fast aftale er der sørget for, at det bliver gjort på det rette tidspunkt. Vi kommer velforberedt ud til din fliserens på Sjælland.

Det betyder, at dine fliser i haven altid står smukke og rene. Det højner din haves æstetiske udtryk betydeligt. Det kommer til at se så meget bedre ud, end man skulle tro. Ved før- og efter-billeder vil forskellen være meget markant.

Skal din have også se flot og velholdt ud, så bør du ikke undervurdere, hvor meget flisernes udseende betyder i forhold til helhedsudtrykket.

Selv om flisearealerne nok udgør en mindre del af haven, så har deres look ret meget at sige. Prøv det, og du bliver overrasket over resultatet.

NanoClean klare også andre opgaver

Har du også andre relaterede opgaver i dit udemiljø, så kan du roligt bede NanoClean om at udvide jeres aftale.

Vi står gerne for alt, der har med algebehandling på tag, murværk, terrasse eller andre steder – og på steder, hvor det er meget vanskeligt at komme til.

Vi hjælper også gerne med rensning af tagrender og nedløbsrør.

I det hele taget kan du få skruet en helt individuel aftale sammen, så du slipper for at tænke på vedligeholdelse af fliser, fag, facade og tagrender.

Der skal nok være andre opgaver, som du kan tage dig af, mens du overlade disse grovere af slagsen til dette pålidelige firma.

Skriv til os

    Angiv opgave

    Vedhæft meget gerne billeder af din opgave