Proffesionel rens til Erhverv

NanoClean hjælper virksomheder, offentlige instanser og boligforeninger

Vi hjælper i stort stil erhvervskunder med at holde deres domicil flotte og præcentable. Fordi vi har alle maskiner og produkter ved hånden, og mange års erfaring, kan vi også hjælpe dig, hvis din virksomhed – privat eller offentlig – har brug for vores ekspertise.
Når der er tale om større opgaver til erhverv, offentlige instanser eller boligforeningerkræver det stor viden for at kunne udføre dem tilfredsstillende, uden gener for kunder, personale eller beboere. Vi er fleksible og planlægger sammen med kunden arbejdstider og andre specifikationer om kan påvirke opgaven.
Vi tilbyder en lang række løsninger tilpasset vores storkunder, så du kan byde velkommen i rene og præcentable omgivelser.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder vores erhvervskunder en lang række services, der kan bruges sammen, hver for sig eller som en del af en løbende serviceaftale alt efter, hvad du ønsker.

Vores løsninger er tilpassede både virksomheder, offentlige instanser og boligforeninger, der gerne vil passe godt på ydersiden af bygningerne. Intet for småt, intet for stort. Vi tilbyder:

Jeres gæster skal ikke mødes med snavs og alger inden de overhovedet er kommet ind i jeres domicil. Her kan vi hjælpe med en rens af jeres belægning.

Belægningen renses grundigt, men samtidig skånsomt, så vi efterlader den med en overflade, der er helt ren og klar til algebehandling. Efter fliserens, algebehandler vi overfladen, så de sidste rødder fra algerne bliver dræbt. Til sidst giver vi overfladen en nanobaseret imprægnering, som forhindre at vand trænger ned i overfladen, hvilket sikre at ny algevækst ikke trives.

Ved en årlig algebehandling kan vi garanterer en algefri belægning i 15 år efter behandlingen.

Facaden er det første der møder dem, der besøger din bygning, hvad enten det er din virksomhed, eller beboerne i din ejendom.

Derfor er det vigtigt, at den er vedligeholdt og viser sig fra den bedst mulige side. Med en facaderens sørger vi for, at der ikke er hverken belægninger, alger eller skidt på facaden på en skånsom, men effektiv måde. Vi har erfaring med rensning af stort set alle facadetyper og -materialer. Efter rens, kan man vælge også at få facaden algebehandlet og imprægneret, så fremtidigt vedligeholdelse bliver nemmere.

Er dine belægning eller facade ikke så hårdt angrebet af alger, flispest, sod og skidt så er det ikke altid nødvendigt at rense dem først. En algebehandling går dybere og fjerner ikke alene de synlige spor af alger, men også både sporer og rødder, så det bliver endnu sværere for nye belægninger at få fat. Derfor vil det gøre at dine fliser holder sig pæne i længere tid. En algebehandling kan ikke erstatte en fliserens eller facaderens, som efterlader belægningen helt ren.

Et tag bliver med tiden angrebet af alger, mos og flisepest. Det ser ikke bare grimt ud, men det kan også gøre skade på taget, som bliver mere modtagelig overfor vand. Derfor er det en rigtig god ide at få algebehandlet dit tag. Hos os har vi det rette udstyr til at udføre en professionel og grundig behandling, der fjerner alle spor af de brun/grønne alger fra taget på en effektiv og samtidig hensigtsmæssig måde.

Imprægneringen er som regel den sidste del af en flise- eller facaderens, men det kan også anbefales til helt nye overflader, som så bliver langt mere modstandsdygtige overfor vind og vej. Du vil opleve, at med en imprægnering får algerne endnu sværere ved at få fodfæste på dine overflader, fordi behandlingen sørger for, at der ikke kan trænge fugt og vand ned i fliser og facade på samme måde. Dette besværliggør algernes trivsel og de forbliver helt små eller vokser meget langsommere end ellers.

Der er ingen tvivl om vigtigheden af tagrender, der let og uden forhindring kan lede regnvandet væk, specielt herhjemme, hvor vi jo er vant til en del regn. Vi anbefaler derfor, at du får en rensning af tagrenderne til to gange årligt gange om året. Gerne om foråret og efteråret. Vi renser både tagrender med stige og med støvsuger. Vores støvsuger kan klare tagrender helt op i 11 meters højde, hvilket betyder at vi ikke skal bruge lift til opgaverne. Dette betyder at vi er meget mere effektive. Vores støvsugerrør er monteret med et kamera, så vi kan sikre at vi fjerner alt snavs fra tagrenden.

Erhvervsabonnementsordning

Vil du gerne have, at der er styr på tingene og at alle jeres udendørs overflader altid fremstår flotte og præcentable? Så tilbyder NanoClean skræddersyede serviceaftaler som vi strikker sammen, så de passer til jeres behov. Serviceaftaler vil typisk inkluderer algebehandling og rensning af tagrender én gang årligt.