5/5
5 ud af 5 stjerner på Google

Fliserens Haslev

Kvalitet, tillid og god service

Modtag tilbud

  Angiv opgave

  Vedhæft meget gerne billeder af din opgave


  Fliserens som virker!

  Hos NanoClean har vi specialiseret os indenfor udendørs rens og vedligeholdelse. Vi vil gerne give dig det bedst mulige resultat, men også gøre vores ypperste for at opnå det på en måde, der både er skånsomt for dine fliser men i høj grad også miljøet.
  Trænger dine fliser til en kærlig hånd, så stå vi klar til at hjælpe. Vi tilbyder fliserens i Haslev og på resten af Sjælland med høj fokus på tre ting, nemlig; kvalitet, tillid og god service. Derfor er det vores fornemmeste opgave at løse din opgave til fuld tilfredshed.

  Fliserens som holder længe

  Når vi står helt inde for det arbejde vi laver er det fordi, vi har stor erfaring indenfor området og ved, hvad vi snakker om.

  Derfor tilbyder vi også 15 års garanti på at du ikke får flisepest, så du kan nyde dine flotte fliser mange år ud i fremtiden, når vi har haft dem under kærlig behandling. Dette kræver at vi kommer og laver en årlig algebehandling.

  At rense fliser er en delikat opgave, for selv om skidt og alger sidder rigtig godt fast, er det vigtigt ikke at gå for hårdt til værks. Når vi renser dine fliser foregår det derfor på den mest skånsomme måde, som samtidigt er yders effektiv.

  Se hvordan vi laver din fliserens her!

  Facebook

  ★★★★★

  Fantastisk!

  Fantastisk flot arbejde og service – intet mindre! Vores fliser står som nye.
  facebook
  Dorthe
  via Facebook

  ★★★★★

  Flot arbejde

  Hurtig svar, god service og flot arbejde
  facebook
  Janne
  via Facebook

  ★★★★★

  Klar anbefaling

  Både resultat og service er helt i top! Vil klart anbefale Nis 👌🏼
  facebook
  Martine
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Kan stærkt anbefales

  Imponerende resultat. Vores fliser ser helt nye ud. Kan stærkt anbefales. Fornuftige priser og behagelig service.
  google
  Madeleine
  via Google

  ★★★★★

  Super service

  Super professionel service. Nanoclean ankom til tiden, udførte det aftale arbejde til den aftalte pris, hurtigere end forventet. 👍
  google
  Jensen
  via Google

  ★★★★★

  Flot resultat

  Fliserens. Flot resultat, fin oprydning og ikke mindst serviceminded personale.
  google
  Marck
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Som at få helt nye fliser!

  Vi er meget imponerede over Nanocleans arbejde! Vi flyttede i hus med en gammel fliseterrasse, og var i tvivl om vi skulle lave helt ny terrasse, men forsøgte med en fliserens, og det er blevet helt vildt godt! Vi føler at vi har fået en helt ny terrasse og indkørsel for nærmest ingen penge! Vi vil helt sikkert anbefale Nanoclean til andre!
  trustpilot
  Marie
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Flot arbejde, flotte fliser, og alt efter planen

  Vores fliser var efterhånden mørke og kraftigt angrebet af flisepest. Svært at se hvad farve de havde. Tjekkede marked og tilbud på fliserens, algebehandling og imprægnering, og valget faldt på NanoClean, der udover det nævnte også flydte op med fugesand. 120 kvm. blev behandlet efter aftale, og det har vi ikke fortrudt. Og nej de er ikke som nye, naturligvis, men næsten. Så vi er fuldt tilfredse med arbejdet og resultatet. Og der blev ryddet op, og skyllet der hvor der var “griset”. Meget anbefalelsesværdigt.
  trustpilot
  Bjarne
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Fantastisk facaderens

  I foråret fik vi renset vores husfacade og fliser, som virkelig var blevet beskidte. Vi har købt et hus, som ligger op af en større vej i Roskilde, hvilket har giver meget snavs på overfladerne. Vi var ikke i tvivl om at en rens var vejen frem, men det kom nu stadig bag på os hvor flotte mursten og fliser faktisk stadig var.
  trustpilot
  Hanne
  via Trustpilot
  Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Terasse Rengøring alger

  Kom til tiden – sms før hvornår de kom – alt som Aftalt og flot resultat – kan kun anbefales mange gange – hilsen Niels fra Ishøj strand
  anmeld-haandvaerker-ikon
  NIELS JOHANNESEN AUTOMOBILER ApS
  via Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Algebehandlet fliser og tag

  Som altid er det en fornøjelse at have besøg af Thomas fra NanoClean -i år var det vedligeholdelse af fliserne efter et større rense arbejde sidste år samt den årlige behandling af tag.Thomas er grundigt og meget dygtigt til det han laver.Er allerede bestilt til næste år igen.Mine varmeste anbefalinger herfra
  anmeld-haandvaerker-ikon
  Pernille
  via Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Rensning af fliser

  Thomas fra NanoClean udførte et flot stykke arbejde og vores fliser står nu som var de nye. Derudover havde vi en god dialog omkring opgaven, som blev udført på det aftalte tidspunkt. Bedste anbefalinger.
  anmeld-haandvaerker-ikon
  Rikke
  via Anmeld Håndværker

  VI tilbyder fliserens i Haslev og på resten af Sjælland

  Er dine fliser blevet kedelige og triste at se på, står vi klar med et tilbud på fliserens i Haslev eller på resten af Sjælland, så din terrasse eller indkørsel kan blive frisket op og være helt klar til det nye år.

  Når vi har renser fliserne skånsomt får de en algebehandling, der giver algerne hårde kår i fremtiden og fjerner resterne, der måtte være tilbage mellem fliserne efter rensen.

  Til sidst imprægnerer vi dine fliser, så de bliver vandafvisende og derved gør muligheden for algevækst endnu mindre.

  For os ligger der stor stolthed i det arbejde vi udfører og derfor er det netop de tre ovenstående ting der lægges vægt på, når du vælger os til at rense dine fliser.

  Vi lægger stor vægt på, at arbejdet bliver gjort lige godt hver gang – så kvaliteten altid er i top. Ud over det er det vigtigt for os, at du kan stole på os. Når vi laver en aftale bliver den overholdt og skulle der være ændringer vil du blive notificeret så snart det er muligt. Den gode service kender du, når du har fået den.

  Ring til os og hør, hvad vi kan gøre for dine fliser i dag!

  Skriv til os

   Angiv opgave

   Vedhæft meget gerne billeder af din opgave