Fliserens Haslev

Fliserens som virker!

Hos NanoClean har vi specialiseret os indenfor udendørs rens og vedligeholdelse. Vi vil gerne give dig det bedst mulige resultat, men også gøre vores ypperste for at opnå det på en måde, der både er skånsomt for dine fliser men i høj grad også miljøet.
Trænger dine fliser til en kærlig hånd, så stå vi klar til at hjælpe. Vi tilbyder fliserens i Haslev og på resten af Sjælland med høj fokus på tre ting, nemlig; kvalitet, tillid og god service. Derfor er det vores fornemmeste opgave at løse din opgave til fuld tilfredshed.

Fliserens som holder længe

Når vi står helt inde for det arbejde vi laver er det fordi, vi har stor erfaring indenfor området og ved, hvad vi snakker om.

Derfor tilbyder vi også 15 års garanti på at du ikke får flisepest, så du kan nyde dine flotte fliser mange år ud i fremtiden, når vi har haft dem under kærlig behandling. Dette kræver at vi kommer og laver en årlig algebehandling.

At rense fliser er en delikat opgave, for selv om skidt og alger sidder rigtig godt fast, er det vigtigt ikke at gå for hårdt til værks. Når vi renser dine fliser foregår det derfor på den mest skånsomme måde, som samtidigt er yders effektiv.

Se hvordan vi laver din fliserens her!

VI tilbyder fliserens i Haslev og på resten af Sjælland

Er dine fliser blevet kedelige og triste at se på, står vi klar med et tilbud på fliserens i Haslev eller på resten af Sjælland, så din terrasse eller indkørsel kan blive frisket op og være helt klar til det nye år.

Når vi har renser fliserne skånsomt får de en algebehandling, der giver algerne hårde kår i fremtiden og fjerner resterne, der måtte være tilbage mellem fliserne efter rensen.

Til sidst imprægnerer vi dine fliser, så de bliver vandafvisende og derved gør muligheden for algevækst endnu mindre.

For os ligger der stor stolthed i det arbejde vi udfører og derfor er det netop de tre ovenstående ting der lægges vægt på, når du vælger os til at rense dine fliser.

Vi lægger stor vægt på, at arbejdet bliver gjort lige godt hver gang – så kvaliteten altid er i top. Ud over det er det vigtigt for os, at du kan stole på os. Når vi laver en aftale bliver den overholdt og skulle der være ændringer vil du blive notificeret så snart det er muligt. Den gode service kender du, når du har fået den.

Ring til os og hør, hvad vi kan gøre for dine fliser i dag!

Skriv til os

    Angiv opgave

    Vedhæft meget gerne billeder af din opgave