5/5
5 ud af 5 stjerner på Google

Fliserens Greve

Kvalitet, tillid og god service

Modtag tilbud

  Angiv opgave

  Vedhæft meget gerne billeder af din opgave


  Fliserens som virker!

  Hos NanoClean er vi eksperter indenfor udendørsvedligeholdelse og – rens. Vi er klar til at håndtere alt indenfor fliserens. Vores ydelser inkluderer rensning, og fremtidig forebyggelse, af snavs, alger, mos og hvad end ellers kunne opstå på fliser.
  Vi er et firma som arbejder efter faste principper og værdier, som omhandler dét at yde en service med tryk på kvalitet, integritet og god service. 

  Vores hold af eksperter står altid klar til en konstruktiv samtale og er klar på at besvare selv de sværeste spørgsmål du kunne have til din flisens. Vi er stolte af vores arbejde og stræber efter at blive det firma, som kan tilbyde den bedste fliserens i Greve og omegn

  Fliserens, algebehandling og imprægnering

  Oplever du, at dine fliser er begyndt at se grå og kedelige ud? Der er måske kommet en del snavs med årene eller endda alger og mos. Det er heldigvis vores speciale her, hos NanoClean.

  Vi renser ikke blot dine fliser, men hjælper med at forhindre fremtidige skavanker. Vores fliserens foregår sådan, at vi skånsomt renser dine fliser, så de kan beholde deres overflade intakt, hvorefter vi imprægnerer fliserne, så algerne får sværere ved at vokse tilbage.

  Vi forsøger altid at gøre det til en god oplevelse for dig, og vi lægger stor vægt på kvaliteten af vores arbejde – og vores service.

  Læs mere om vores fliserens her!

  Hvorfor er fliserens vigtigt?​

  Er dine fliser blevet matte og beskidte? Har alger og mos fået fat i dem? Så er det tid til at give dem en grundig rengøring! Hos Nanoclean tilbyder vi professionel fliserens i Greve og omegn til konkurrencedygtige priser.

  Men hvorfor er det egentlig så vigtigt at få rengjort sine fliser? For det første vil fliser, der er dækket af alger og mos, være glatte og farlige at gå på, især når det er vådt udenfor. Dette kan være farligt for både dig og dine gæster.

  Derudover ser beskidte fliser også grimme og umoderne ud, hvilket kan gøre din ejendom mindre attraktiv.

  Vores fliserens garanterer en høj kvalitet af rengøringen og fjerner effektivt alger, mos og snavs fra dine fliser. Vi bruger kun de bedste og miljøvenlige produkter til vores rengøring, så du kan være sikker på, at dine fliser ikke vil blive beskadiget. Vi tilbyder også imprægnering af fliser, som beskytter mod tilbagevendende problemer

  Facebook

  ★★★★★

  Fantastisk!

  Fantastisk flot arbejde og service – intet mindre! Vores fliser står som nye.
  facebook
  Dorthe
  via Facebook

  ★★★★★

  Flot arbejde

  Hurtig svar, god service og flot arbejde
  facebook
  Janne
  via Facebook

  ★★★★★

  Klar anbefaling

  Både resultat og service er helt i top! Vil klart anbefale Nis 👌🏼
  facebook
  Martine
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Kan stærkt anbefales

  Imponerende resultat. Vores fliser ser helt nye ud. Kan stærkt anbefales. Fornuftige priser og behagelig service.
  google
  Madeleine
  via Google

  ★★★★★

  Super service

  Super professionel service. Nanoclean ankom til tiden, udførte det aftale arbejde til den aftalte pris, hurtigere end forventet. 👍
  google
  Jensen
  via Google

  ★★★★★

  Flot resultat

  Fliserens. Flot resultat, fin oprydning og ikke mindst serviceminded personale.
  google
  Marck
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Som at få helt nye fliser!

  Vi er meget imponerede over Nanocleans arbejde! Vi flyttede i hus med en gammel fliseterrasse, og var i tvivl om vi skulle lave helt ny terrasse, men forsøgte med en fliserens, og det er blevet helt vildt godt! Vi føler at vi har fået en helt ny terrasse og indkørsel for nærmest ingen penge! Vi vil helt sikkert anbefale Nanoclean til andre!
  trustpilot
  Marie
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Flot arbejde, flotte fliser, og alt efter planen

  Vores fliser var efterhånden mørke og kraftigt angrebet af flisepest. Svært at se hvad farve de havde. Tjekkede marked og tilbud på fliserens, algebehandling og imprægnering, og valget faldt på NanoClean, der udover det nævnte også flydte op med fugesand. 120 kvm. blev behandlet efter aftale, og det har vi ikke fortrudt. Og nej de er ikke som nye, naturligvis, men næsten. Så vi er fuldt tilfredse med arbejdet og resultatet. Og der blev ryddet op, og skyllet der hvor der var “griset”. Meget anbefalelsesværdigt.
  trustpilot
  Bjarne
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Fantastisk facaderens

  I foråret fik vi renset vores husfacade og fliser, som virkelig var blevet beskidte. Vi har købt et hus, som ligger op af en større vej i Roskilde, hvilket har giver meget snavs på overfladerne. Vi var ikke i tvivl om at en rens var vejen frem, men det kom nu stadig bag på os hvor flotte mursten og fliser faktisk stadig var.
  trustpilot
  Hanne
  via Trustpilot
  Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Terasse Rengøring alger

  Kom til tiden – sms før hvornår de kom – alt som Aftalt og flot resultat – kan kun anbefales mange gange – hilsen Niels fra Ishøj strand
  anmeld-haandvaerker-ikon
  NIELS JOHANNESEN AUTOMOBILER ApS
  via Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Algebehandlet fliser og tag

  Som altid er det en fornøjelse at have besøg af Thomas fra NanoClean -i år var det vedligeholdelse af fliserne efter et større rense arbejde sidste år samt den årlige behandling af tag.Thomas er grundigt og meget dygtigt til det han laver.Er allerede bestilt til næste år igen.Mine varmeste anbefalinger herfra
  anmeld-haandvaerker-ikon
  Pernille
  via Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Rensning af fliser

  Thomas fra NanoClean udførte et flot stykke arbejde og vores fliser står nu som var de nye. Derudover havde vi en god dialog omkring opgaven, som blev udført på det aftalte tidspunkt. Bedste anbefalinger.
  anmeld-haandvaerker-ikon
  Rikke
  via Anmeld Håndværker

  Serviceaftale om Fliserens i Greve​

  Hos Nanoclean tilbyder vi fast fliserens-serviceaftale i Greve, hvor vi tager os af alt vedligeholdelse af dine fliser. Med vores faste serviceaftale tilbyder vi dig en endnu mere konkurrencedygtig pris på blot 1000 kroner pr. år.

  Vi sørger for effektiv rengøring af dine fliser, algebehandling og imprægnering af fliser, så de altid vil se perfekte ud. Vi ved, at hver ejendom er forskellig, og derfor tilpasser vi vores service til dine individuelle behov og præferencer.

  Vores kompetente og pålidelige team vil sørge for, at dine fliser altid er i tip-top stand, så du kan nyde din ejendom uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse.

  Vælg Nanoclean som din foretrukne partner for fast fliserens-serviceaftale i Greve og oplev, hvor nemt og bekvemt det kan være at have rene fliser hele året rundt. Vi er stolte af vores 5-stjernede anmeldelser på Google, som beviser vores høje erfaring, kvalitet og service.

  Vi ønsker at give dig det bedste tilbud på fliserens i Greve

  Vi arbejder altid efter at forbedre os og den service vi kan yde dig. Vi er altid åbne for dine idéer, og tager imod kritik med kyshånd.

  Vi stræber efter at blive de bedste indenfor fliserens på Sjælland. Vores mål er at sørge for, at vi kan tilbyde den højst mulige kvalitet. Vores værdier bygger meget på, at du som kunde, føler du kan stole på os, og vores ideologi er bygget på gensidig respekt og tiltro. Når vi laver en aftale, overholder vi den og vi lader dig aldrig være i det uvisse, hvis det skulle forekomme at vi aftalen ændres, eller hvis vi bliver forhindret.

  Vi er meget stolte af vores arbejde og det er vigtigt for os at skabe en oplevelse som er god hver eneste gang.

  Vi håber du er ligeså engageret som vi er, og vi glæder os til at høre fra dig.

  Skriv til os

   Angiv opgave

   Vedhæft meget gerne billeder af din opgave