Fliserens Greve

Fliserens som virker!

Hos NanoClean er vi eksperter indenfor udendørsvedligeholdelse og – rens. Vi er klar til at håndtere alt indenfor facade – og fliserens. Vores ydelser inkluderer rensning, og fremtidig forebyggelse, af snavs, alger, mos og hvad end ellers kunne opstå på fliser og facader.
Vi er et firma som arbejder efter faste principper og værdier, som omhandler dét at yde en service med tryk på kvalitet, integritet og god service. Vores hold af eksperter står altid klar til en konstruktiv samtale og er klar på at besvare selv de sværeste spørgsmål du kunne have til din flisens.
Vi er stolte af vores arbejde og stræber efter at blive det firma, som kan tilbyde den bedste facade – og fliserens i Greve og omegn

Fliserens, algebehandling og imprægnering

Oplever du, at dine fliser er begyndt at se grå og kedelige ud? Der er måske kommet en del snavs med årene eller endda alger og mos. Det er heldigvis vores speciale her, hos NanoClean.

Vi renser ikke blot dine fliser, men hjælper med at forhindre fremtidige skavanker. Vores fliserens foregår sådan, at vi skånsomt renser dine fliser, så de kan beholde deres overflade intakt, hvorefter vi imprægnerer fliserne, så algerne får sværere ved at vokse tilbage.

Vi forsøger altid at gøre det til en god oplevelse for dig, og vi lægger stor vægt på kvaliteten af vores arbejde – og vores service.

Læs mere om vores fliserens her!

Vi ønsker at give dig det bedste tilbud på fliserens i Greve

Vi arbejder altid efter at forbedre os og den service vi kan yde dig. Vi er altid åbne for dine idéer, og tager imod kritik med kyshånd.

Vi stræber efter at blive de bedste indenfor fliserens på Sjælland. Vores mål er at sørge for, at vi kan tilbyde den højst mulige kvalitet. Vores værdier bygger meget på, at du som kunde, føler du kan stole på os, og vores ideologi er bygget på gensidig respekt og tiltro. Når vi laver en aftale, overholder vi den og vi lader dig aldrig være i det uvisse, hvis det skulle forekomme at vi aftalen ændres, eller hvis vi bliver forhindret.

Vi er meget stolte af vores arbejde og det er vigtigt for os at skabe en oplevelse som er god hver eneste gang.

Vi håber du er ligeså engageret som vi er, og vi glæder os til at høre fra dig.