Fliserens København

Fliserens som virker!

Når du har en baggård, terrasse, havegang eller indkørsel, så oplever du på et eller andet tidspunkt, at dine fliser bliver triste og kedelige at se på. Det kan vi hjælpe dig med! Hos os kan du booke fliserens, algebehandling og imprægnering. Rene og pæne fliser kan løfte hele ydersiden af dit hus. Men det er ikke kun det kosmetiske der er en fordel, for faktisk kan det være farligt med algebelægning på fliser, hvor du færdes meget. Alger på fliserne kan gøre det svært at få fodfæste, når det er fugtigt i vejret, fordi algerne bliver glatte.

Serviceaftale om Fliserens i København

Hvis du vil sikre, at din terrasse eller indkørsel altid er i topform, er det en god ide at få en fast aftale om fliserensning i København. Her er nogle af de vigtigste fordele ved en fast serviceaftale:

Med en fast aftale om fliserensning sørger du for, at dine fliser altid er i god stand. Det betyder, at du undgår store rengøringsprojekter og dyre reparationer i fremtiden.

Når alger og mos fjernes fra dine fliser regelmæssigt, minimerer du risikoen for at glide eller falde på din terrasse eller indkørsel. Det er særligt vigtigt, hvis du har børn eller ældre mennesker i hjemmet.

En fast aftale om fliserensning kan spare dig for tid og penge på lang sigt. Med regelmæssig vedligeholdelse undgår du større rengøringsprojekter og reparationer i fremtiden, og du kan dermed bruge din tid og penge på andre ting.

Det er vigtigt at få udført professionel fliserens i København for at holde dine fliser i god stand. Med vores service kan du fjerne alger og mos, give dine fliser nyt liv og beskytte dem mod skader. Det er ikke kun æstetisk vigtigt, men også for din sikkerhed og sundhed.

En fast serviceaftale om fliserensning kan spare dig både tid og penge på lang sigt. Med regelmæssig vedligeholdelse undgår du større rengøringsprojekter og reparationer i fremtiden. Derudover øger du sikkerheden på din terrasse eller indkørsel, så du undgår fald og skader.

Så tøv ikke med at kontakte Nanoclean og få en fast serviceaftale om fliserens i København.

Flise rens

Hvordan foregår en fliserens?

Vores fliserens foregår på samme måde – hvad enten det er fliserens på København, hvor der er optimale forhold, eller en rens længere inde i landet, hvor der er mindre ideelle forhold for alger og flisepest. Vi tager os af hele behandlingen fra rensningen til fugningen med fugesand – og naturligvis rydder vi også op efter os.

Alger og fliserens i København

Der er ikke mange steder i verden, der har så mange kilometer kystlinje som Danmark. Derfor er der også optimale forhold for algevækst og flisepest. Fugtige fliser og sten er algernes yndlingssteder at gro.

Derfor er både regnvejr og sne ideelt for den lille plante, men det samme gælder luft med høj luftfugtighed. Når du bor i nærheden af vand. Hvad enten det er sø, fjord eller hav, så er der derfor endnu bedre forhold for alger og flisepest, end der er i byer inde midt i landet. Derfor er resultatet af en professionelt udført fliserens også ekstra synligt.

Vi kan tilbyde en fliserens, der kommer helt i bund på selv de værst ramte områder, så dine fliser kommer til at se ud som de gjorde da de lige blev lagt.

Fliserens og påføring af algebehandling i København

Ved først besøg kommer vi ud og renser fliserne i bund. Det foregår ved hjælp af en speciel maskine, der kan fjerne belægningerne på dine fliser uden at overfladen tager skade og sørger samtidig for, at der bliver renset helt i bund på en skånsom måde.

Når alle belægninger af synlige alger og flisepest er fjernet skal der påføres algebehandling. Det gøres for at fjerne de sidste rester af alger og sporer og give algerne endnu hårdere kår i fremtiden.

Imprægnering og fugesand

Når fliserne har fået tid til at tørre er de klar til imprægneringen. Den sørger for, at fugten ikke kan trænge ned i fliserne og det derfor giver mindre gode forhold for algerne i fremtiden.

Til sidst skal der fejes fugesand ud over fliserne som en afsluttende finish. Det kan du vælge at gøre selv eller vi kan gøre det for dig.

Når det arbejdet er overstået rydder vi op efter os og du kan nyde dine flotte fliser.

Vil du vide mere? Så ring til os i dag og hør, hvad vi kan gøre for dine fliser!

Lad en fliserens forskønne din have

1

Kvalitet på din udførte fliserens i København af Nanoclean

Vores arbejde skal gerne kunne tale for os selv både når vi udfører fliserens i København, men også i resten af Danmark. Vi lægger stor stolthed i arbejdet og derfor kan du også være sikker på, at vi leverer den bedste kvalitet – hver gang! Kvaliteten er ikke kun det, du kan se, men også den erfaring og faglighed der ligger bag. For den er med til at gøre, at vi i dag kan levere en service, der er noget vi kan være stolte af!

2

Tillid er vigtigt

Når du hyrer nogen til at komme i dit hjem og arbejde – også mens du ikke er hjemme – så kræver det tillid. Vi vægter den tillid højt. Der betyder, at vi lever op til de aftaler der bliver lavet. Skulle uheldet være ude eller kommer vind og vejr i vejen, så kontakter vi dig hurtigst muligt, så vi kan finde an anden dato for arbejdet.

3

God service på opgaven

God service dækker over flere forskellige ting. Blandt andet kvalitet og tillid. Vi lader det være op til vores kunder, hvad de mener gos service er og så imødekommer vi det så godt som muligt. Vi ved, at den bedste reklame er tilfredse kunder, så derfor er god service vigtig for os.

Skriv til os

    Angiv opgave

    Vedhæft meget gerne billeder af din opgave