Algebehandling København

Algebehandling som virker!

Kyststrækninger er med til at gøre livet let for algebelægninger på fliser, facader og tage. Hos Nanoclean har vi taget kampen op mod algerne med professionel algebehandling i København.
Vil du gerne give dit hus en kærlig hånd og sikre dig, at det forbliver pænt i længere tid? Så er en algebehandling et rigtig godt valg.
Ud fra en baggrund indenfor salg og renovering af huse blev grunden til firmaet lagt. Derfor ved vi også, hvor stor indflydelse de udendørs overfader har på husets samlede udtryk..

Hvorfor vælge en algebehandling i København?

Fordi vi vil være bedst til det, vi gør og derfor har brugt mange år på at udvikle den bedst mulige arbejdsplan, når det kommer til fliserens både i Næstved. Dog hjælper vi også på resten af Sjælland. Med de helt rigtige maskiner og en skånsom tilgang, der kan fjerne selv det mindste spor af alger, flisepest og lav giver vi dine fliser en kærlig omgang. Så kommer de til at stå som nye igen.

Det betyder, at vi ikke bare fjerner de synlige belægninger, men også går ind og behandler for rødder og sporer, så der ikke vokser nye alger op igen med det samme.

Kvalitet, tillid og god service til alle vores kunder.

De tre kerneområder er det, vi har bygget vores firma på og dem, der kommer i første række, når vi er ude hos vores kunder. Det betyder, at du får den bedste kvalitet og service. Samtidig sørger vi for, at du kan være helt sikker på og tryg ved, at det arbejde vi udfører lever fuldt op til det vi har lovet.

Vi sørger for en skånsom behandling

Hvis ikke algeangrebet har udviklet sig til flisepest, så kan en simpel algebehandling. Her vil vi skyde algemiddel ud over området, hvilket vil være nok. Men er skaden allerede sket anbefaler vi ofte at rense den overflade, der skal behandles inden vi går i gang. Det betyder, at behandlingen får de bedste forhold. Og derved kan vi komme helt i bund hvor de små rester og sporer sidder og gemmer sig.

Når vi algebehandler bruger vi altid et middel, der er miljøgodkendt. Dog fjerner det stadig effektivt fjerne alle spor af alger på dine overflader.

Hvorfor vælge en algebehandling i København?

Der er rigtig mange grunde til at få algebehandlet din facade, dit tag og dine fliser. I København, hvor rigtig mange bor i områder, der ligger i nærheden af vand vil der være større potentiale for slemme algeangreb. For mange vil det som udgangspunkt være noget kosmetisk, fordi huset kommer til at se smukkere og mere velplejet ud efter en rensning og algebehandling, men der ligger flere ting i det.
1

Pæn overflade med en effektiv algebehandling

Når du vælger en algebehandling, vil vi i mange tilfælde anbefale, at du får den overflade der skal behandles renset først. På den måde kommer du algerne helt til livs og dit hus kommer til at se fantastisk ud.

2

Du undgår glatte fliser

Når algerne sætter sig på dine fliser ser det ikke alene trist og kedeligt ud. Det kan også være rigtig farligt. Algerne bliver nemlig meget glatte, når vejret er vådt eller fugtigt. Med en algebehandling undgår du at glide, når du har travlt.

3

Dine overflader får længere levetid

Det er ikke bare algerne der kan slide på dine fliser, men også en for hår behandling. Mange kan fristes til at give fliserne en tur med en højtrykspuler, men det har i sidste ende den omvendte effekt. Dette skyldes den hårde behandling efterlader fliserne rå og ekstra modtagelige overfor alger og flisepest.

4

Salgsværdien på din ejendom bliver højere

Selv om det er en kosmetisk behandling vil en rens og efterfølgende algebehandling af de ydre flader gør en kæmpe forskel på det indtryk huset gør på potentielle købere. Og hvem nyder ikke at drikke en kold øl på en terrasse, der ser ud som ny?

Hvad kan vi ellers?

Algebehandling er kun en af de services vi tilbyder vores kunder. For at kunne opnå de bedste resultater hver gang tilbyder vi også mere gennemgående renoveringer og vedligeholdelsespakker.

Udover algebehandling klarer vi også fliserens

Hvis dine fliser er hårdt ramt af alger, flisepest og skidt, så er en algebehandling ikke altid nok, derfor anbefaler vi i visse tilfælde at du vælger en ’fuld pakke’, for at kunne på det optimale ud af behandlingen og forlænge den virkningen. En fliserens består af fire skridt:

Fliserens hvor alle de synlige belægninger fjernes

Algebehandling hvor vi fjerne alle de usynlige spor der er tilbage og sørger for, at alger mm ikke kommer tilbage med det samme

Imprægnering Med en imprægnering giver belægningerne endnu hårdere kår, fordi de ikke kan finde fugtige steder at slå rod

Flisesand – fuldender følelsen af nylagte fliser og fylder op i de mellemrum der er blevet efter rensningen

Vi tilbyder enten at levere, fordel og igen fjerne overskydent sand. Eller blot at levere og lade dig stå for fordelingen af sandet, hvis du foretrækker den løsning.

Modtag et tilbud på din algebehandling

Er dine fliser begyndt at være triste og grå? Eller er du blevet opmærksom på grimme plamager? Så kan det være, at det er tid til en algebehandling. Kontakt os på 31322562, ved at skrive til info@nanoclean.dk eller ved at udfylde kontaktformularen her på siden. Så skræddersyer vi en algebehandling til din bolig.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv til os

    Angiv opgave

    Vedhæft meget gerne billeder af din opgave