5/5
5 ud af 5 stjerner på Google

Algebehandling København

Kvalitet, tillid og god service

Modtag tilbud

  Angiv opgave

  Vedhæft meget gerne billeder af din opgave


  Algebehandling som virker!

  Kyststrækninger er med til at gøre livet let for algebelægninger på fliser, facader og tage. Hos Nanoclean har vi taget kampen op mod algerne med professionel algebehandling i København.
  Vil du gerne give dit hus en kærlig hånd og sikre dig, at det forbliver pænt i længere tid? Så er en algebehandling et rigtig godt valg.
  Ud fra en baggrund indenfor salg og renovering af huse blev grunden til firmaet lagt. Derfor ved vi også, hvor stor indflydelse de udendørs overfader har på husets samlede udtryk..

  Vi sørger for en skånsom behandling

  Hvis ikke algeangrebet har udviklet sig til flisepest, så kan en simpel algebehandling. Her vil vi skyde algemiddel ud over området, hvilket vil være nok. Men er skaden allerede sket anbefaler vi ofte at rense den overflade, der skal behandles inden vi går i gang. Det betyder, at behandlingen får de bedste forhold. Og derved kan vi komme helt i bund hvor de små rester og sporer sidder og gemmer sig.

  Når vi algebehandler bruger vi altid et middel, der er miljøgodkendt. Dog fjerner det stadig effektivt fjerne alle spor af alger på dine overflader.

  Facebook

  ★★★★★

  Fantastisk!

  Fantastisk flot arbejde og service – intet mindre! Vores fliser står som nye.
  facebook
  Dorthe
  via Facebook

  ★★★★★

  Flot arbejde

  Hurtig svar, god service og flot arbejde
  facebook
  Janne
  via Facebook

  ★★★★★

  Klar anbefaling

  Både resultat og service er helt i top! Vil klart anbefale Nis 👌🏼
  facebook
  Martine
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Kan stærkt anbefales

  Imponerende resultat. Vores fliser ser helt nye ud. Kan stærkt anbefales. Fornuftige priser og behagelig service.
  google
  Madeleine
  via Google

  ★★★★★

  Super service

  Super professionel service. Nanoclean ankom til tiden, udførte det aftale arbejde til den aftalte pris, hurtigere end forventet. 👍
  google
  Jensen
  via Google

  ★★★★★

  Flot resultat

  Fliserens. Flot resultat, fin oprydning og ikke mindst serviceminded personale.
  google
  Marck
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Som at få helt nye fliser!

  Vi er meget imponerede over Nanocleans arbejde! Vi flyttede i hus med en gammel fliseterrasse, og var i tvivl om vi skulle lave helt ny terrasse, men forsøgte med en fliserens, og det er blevet helt vildt godt! Vi føler at vi har fået en helt ny terrasse og indkørsel for nærmest ingen penge! Vi vil helt sikkert anbefale Nanoclean til andre!
  trustpilot
  Marie
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Flot arbejde, flotte fliser, og alt efter planen

  Vores fliser var efterhånden mørke og kraftigt angrebet af flisepest. Svært at se hvad farve de havde. Tjekkede marked og tilbud på fliserens, algebehandling og imprægnering, og valget faldt på NanoClean, der udover det nævnte også flydte op med fugesand. 120 kvm. blev behandlet efter aftale, og det har vi ikke fortrudt. Og nej de er ikke som nye, naturligvis, men næsten. Så vi er fuldt tilfredse med arbejdet og resultatet. Og der blev ryddet op, og skyllet der hvor der var “griset”. Meget anbefalelsesværdigt.
  trustpilot
  Bjarne
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Fantastisk facaderens

  I foråret fik vi renset vores husfacade og fliser, som virkelig var blevet beskidte. Vi har købt et hus, som ligger op af en større vej i Roskilde, hvilket har giver meget snavs på overfladerne. Vi var ikke i tvivl om at en rens var vejen frem, men det kom nu stadig bag på os hvor flotte mursten og fliser faktisk stadig var.
  trustpilot
  Hanne
  via Trustpilot
  Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Terasse Rengøring alger

  Kom til tiden – sms før hvornår de kom – alt som Aftalt og flot resultat – kan kun anbefales mange gange – hilsen Niels fra Ishøj strand
  anmeld-haandvaerker-ikon
  NIELS JOHANNESEN AUTOMOBILER ApS
  via Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Algebehandlet fliser og tag

  Som altid er det en fornøjelse at have besøg af Thomas fra NanoClean -i år var det vedligeholdelse af fliserne efter et større rense arbejde sidste år samt den årlige behandling af tag.Thomas er grundigt og meget dygtigt til det han laver.Er allerede bestilt til næste år igen.Mine varmeste anbefalinger herfra
  anmeld-haandvaerker-ikon
  Pernille
  via Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Rensning af fliser

  Thomas fra NanoClean udførte et flot stykke arbejde og vores fliser står nu som var de nye. Derudover havde vi en god dialog omkring opgaven, som blev udført på det aftalte tidspunkt. Bedste anbefalinger.
  anmeld-haandvaerker-ikon
  Rikke
  via Anmeld Håndværker

  Hvorfor vælge en algebehandling i København?

  Fordi vi vil være bedst til det, vi gør og derfor har brugt mange år på at udvikle den bedst mulige arbejdsplan, når det kommer til fliserens både i Næstved. Dog hjælper vi også på resten af Sjælland. Med de helt rigtige maskiner og en skånsom tilgang, der kan fjerne selv det mindste spor af alger, flisepest og lav giver vi dine fliser en kærlig omgang. Så kommer de til at stå som nye igen.

  Det betyder, at vi ikke bare fjerner de synlige belægninger, men også går ind og behandler for rødder og sporer, så der ikke vokser nye alger op igen med det samme.

  Kvalitet, tillid og god service til alle vores kunder.

  De tre kerneområder er det, vi har bygget vores firma på og dem, der kommer i første række, når vi er ude hos vores kunder. Det betyder, at du får den bedste kvalitet og service. Samtidig sørger vi for, at du kan være helt sikker på og tryg ved, at det arbejde vi udfører lever fuldt op til det vi har lovet.

  Hvorfor vælge en algebehandling i København?

  Der er rigtig mange grunde til at få algebehandlet din facade, dit tag og dine fliser. I København, hvor rigtig mange bor i områder, der ligger i nærheden af vand vil der være større potentiale for slemme algeangreb. For mange vil det som udgangspunkt være noget kosmetisk, fordi huset kommer til at se smukkere og mere velplejet ud efter en rensning og algebehandling, men der ligger flere ting i det.
  1

  Pæn overflade med en effektiv algebehandling

  Når du vælger en algebehandling, vil vi i mange tilfælde anbefale, at du får den overflade der skal behandles renset først. På den måde kommer du algerne helt til livs og dit hus kommer til at se fantastisk ud.

  2

  Du undgår glatte fliser

  Når algerne sætter sig på dine fliser ser det ikke alene trist og kedeligt ud. Det kan også være rigtig farligt. Algerne bliver nemlig meget glatte, når vejret er vådt eller fugtigt. Med en algebehandling undgår du at glide, når du har travlt.

  3

  Dine overflader får længere levetid

  Det er ikke bare algerne der kan slide på dine fliser, men også en for hår behandling. Mange kan fristes til at give fliserne en tur med en højtrykspuler, men det har i sidste ende den omvendte effekt. Dette skyldes den hårde behandling efterlader fliserne rå og ekstra modtagelige overfor alger og flisepest.

  4

  Salgsværdien på din ejendom bliver højere

  Selv om det er en kosmetisk behandling vil en rens og efterfølgende algebehandling af de ydre flader gør en kæmpe forskel på det indtryk huset gør på potentielle købere. Og hvem nyder ikke at drikke en kold øl på en terrasse, der ser ud som ny?

  Hvad kan vi ellers?

  Algebehandling er kun en af de services vi tilbyder vores kunder. For at kunne opnå de bedste resultater hver gang tilbyder vi også mere gennemgående renoveringer og vedligeholdelsespakker.

  Udover algebehandling klarer vi også fliserens

  Hvis dine fliser er hårdt ramt af alger, flisepest og skidt, så er en algebehandling ikke altid nok, derfor anbefaler vi i visse tilfælde at du vælger en ’fuld pakke’, for at kunne på det optimale ud af behandlingen og forlænge den virkningen. En fliserens består af fire skridt: Fliserens hvor alle de synlige belægninger fjernes Algebehandling hvor vi fjerne alle de usynlige spor der er tilbage og sørger for, at alger mm ikke kommer tilbage med det samme Imprægnering Med en imprægnering giver belægningerne endnu hårdere kår, fordi de ikke kan finde fugtige steder at slå rod Flisesand – fuldender følelsen af nylagte fliser og fylder op i de mellemrum der er blevet efter rensningen Vi tilbyder enten at levere, fordel og igen fjerne overskydent sand. Eller blot at levere og lade dig stå for fordelingen af sandet, hvis du foretrækker den løsning.

  Ofte stillede spørgsmål

  Prisen for fliserens arbejde i København kan variere afhængigt af forskellige faktorer, herunder omfanget af arbejdet, størrelsen på det område, der skal renses, og eventuelle ekstra services, der kan være nødvendige, såsom algebehandling eller imprægnering. Vi hos NanoClean tilbyder priser fra 36 kr. pr. kvadratmeter på fliserens. Vores priser er konkurrencedygtige, og vi sikrer altid, at vores kunder får den bedste værdi for deres penge. Vores eksperter i fliserens leverer kvalitetsarbejde, der ikke kun forbedrer udseendet af dine fliser, men også forlænger deres levetid og beskytter dem mod skader. For at få et præcist tilbud på fliserens arbejde i København, anbefaler vi, at du kontakter os direkte på telefonnummeret 31 32 25 62. Vi vil gerne høre mere om dit projekt og give dig en skræddersyet løsning, der passer til dine behov og budget.
  En professionel fliserens kan normalt komme til København inden for et par dage, afhængigt af travlheden og sæsonen. Hos NanoClean bestræber vi os altid på at imødekomme vores kunders behov og planlægge rensningen af fliserne så hurtigt som muligt. Vi forstår vigtigheden af at få renset og vedligeholdt dine fliser, og vi gør vores bedste for at levere vores service på en hurtig og effektiv måde. Kontakt os allerede i dag for at få et tilbud og aftale en tid til fliserens i København. Vi står klar til at hjælpe dig med at forlænge levetiden og bevare skønheden i dine fliser.

  Modtag et tilbud på din algebehandling

  Er dine fliser begyndt at være triste og grå? Eller er du blevet opmærksom på grimme plamager? Så kan det være, at det er tid til en algebehandling. Kontakt os på 31322562, ved at skrive til info@nanoclean.dk eller ved at udfylde kontaktformularen her på siden. Så skræddersyer vi en algebehandling til din bolig.

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Skriv til os

   Angiv opgave

   Vedhæft meget gerne billeder af din opgave